Ultimate magazine theme for WordPress.

Lazea Constantin, candidat la Consiliul Local Huedin din partea Partidului Mișcarea Populară. Iată programul de candidatură!

0 709

Partidul Mișcarea Populară merge în Consiliul Local al orașului Huedin alături de Lazea Constantin. Este un candidat cu experiență în postura de consilier și cunoaște nevoile locuitorilor orașului cât și posibilitățile de a le îmbunătăți traiul.

Ca punct principal în programul de candidatură, Lazea Constantin se află finalizarea PUG-ului orașului Huedin, lucrare ce așteaptă să fie rezolvată încă din 2012. Candidatul propune impozitarea tuturor imobilelor și lucrări de reparații la locuințele sociale.

Candidatul PMP, Lazea Constantin va propune în mandatul său de consilier local urgentarea lucrărilor de introducere a apei potabile și extinderea canalizării în zonele unde acestea nu există. Totodată, va fi introdus și gazul metan pe toate străzile orașului, iar după ce lucrările de introducere a utilităților vor fi finalizate se va trece la asfaltarea străzilor.

Un alt proiect ridicat de candidatul PMP la Consiliul Local Huedin este introducerea unui program de colectare selectivă a deșeurilor menajere astfel încât locuitorii să fie încurajați să respecte aceste norme.

Lazea Constantin dorește ca locuitorii orașului să fie mai bine ascultați, fără discriminare și să existe o comunicare mult mai eficientă între instituțiile publice locale și cetățenii orașului Huedin. Astfel, candidatul PMP la Consiliul Local Huedin va sprijini toate inițiativele care implică dezvoltarea orașului și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor săi.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Locuitorii orașului Huedin au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la aleșii locali, un obicei pe care Lazea Constantin dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului de consilier local pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.