Ultimate magazine theme for WordPress.

La ordinul șefului mare de la Cluj-Napoca, polițiștii din Huedin au făcut noapte albă în stradă, cum nu s-a mai văzut în zonă de ceva vreme

0 197

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, în colaborare cu poliţiştii Secției 8 Poliţie Rurală Huedin, au acţionat, cu efective mărite, în vederea reducerii riscului de producere a accidentelor rutiere pe raza de competenţă. Potrivit unor surse, ordinul de acțiune a fost dat de noul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Mircea Rus, preocupat, se pare, de multele informații potrivit cărora în zona Huedin diverse persoane ar conduce pe drumurile publice fără permise sau sub influența băuturilor alcoolice.

Noaptea trecută, între orele 02:00 și 06:00, poliţiştii Compartimentului Rutier Huedin, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin, au organizat şi desfăşurat pe raza de competenţă o acţiune comună în vederea reducerii riscului rutier şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, un accent deosebit fiind pus pe verificarea conducătorilor auto care circulă pe raza localităţilor de munte.

În cadrul acţiunii au fost legitimate un număr de 44 de persoane şi au fost controlate 38 de autovehicule.

Pentru neregulile identificate s-a impus aplicarea unui număr de 8 sancţiuni contravenţionale, 1 pentru depăşire neregulamentară, 4 pentru lipsa documentelor, 2 pentru transportul a mai multe persoane decât capacitatea autovehiculului, 1 pentru altă abatere.

A fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, pentru o perioadă determinată, 1 permis de conducere.

Din fericire pentru siguranța tuturor, toţi cei 38 de conducători auto verificaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, nefiind constatate abateri privind conducerea vehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.