Ultimate magazine theme for WordPress.

La Judecătoria Huedin începe procesul pedofilului care a violat, șantajat și agresat sexual o minoră de 12 ani

0 665

Gheorghe Ostafie, tânărul de 18 ani, din județul Vrancea, care a șantajat, violat și agresat sexual o minoră în vârstă de 12 ani, din Gilău, a fost trimis în judecată, luni – 9 august. Dosarul a trecut de camera preliminară a Judecătoriei Huedin. Un judecător a constatat legalitatea rechizitoriului de trimitere în judecată, dar și legalitatea administrării probelor în faza de urmărire penală. Urmează să fie stabilit primul termen de judecată.

Judecătorii au constatat legalitatea rechizitoriului prin care tânărul este acuzat că a șantajat-o pe minoră de 14 ori, a violat-o de 8 ori și a agresat-o sexual de 10 ori. Acestea sunt faptele pe care procurorii alături de polițiști au reușit să le demonstreze cu probe și sunt faptele pentru care tânărul va răspunde în fața legii. Cele trei infracțiuni au fost repetate în total de 32 de ori, după cum rețin procurorii de la Huedin în rechizitoriul de trimitere în judecată.

Citește și … Șantajată de 14 ori, violată de 8 ori și agresată sexual de 10 ori. Povestea minorei de 12 ani. Procurorii din Huedin l-au trimis în judecată pe autor

„În baza art. 346 alin. 1 Cod procedură penală, constată competenţa instanţei, precum şi legalitatea sesizării instanţei prin rechizitoriul emis în dosarul nr. 268/P/2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, privind pe inculpatul O. G, trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunilor de şantaj în formă continuată, faptă prevăzută de art. 207 alin. 1, 2 și 3 Cod penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal (14 acte materiale), viol în formă continuată, faptă prevăzută de art. 218 alin. 1, 2, 3 lit. c și d și alin. 31 Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal (8 acte materiale), agresiune sexuală în formă continuată, faptă prevăzută de art. 219 alin. 1, 2 lit. c și d și alin. 21 Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal (10 acte materiale), totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Ostafie Gheorghe. În temeiul art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, onorariile apărătorilor din oficiu rămân în sarcina statului şi urmează a fi avansate din fondurile Ministerului Justiției în contul Baroului Cluj, şi anume: 627 lei – av. M. L. (desemnat pentru inculpatul O. G.), 470 lei – av. F. M. (desemnat pentru persoana vătămată M. A. K.). Cu drept de contestaţie, în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, data de 09.08.2021″, se arată în încheierea Judecătoriei Huedin.

Citește și … Șantajată de 14 ori, violată de 8 ori și agresată sexual de 10 ori. Povestea minorei de 12 ani. Procurorii din Huedin l-au trimis în judecată pe autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.