Ultimate magazine theme for WordPress.

La Huedin cu suspendare, la Cluj-Napoca cu executare! Vasile Manea, autorul accidentului mortal din 2017 a ajuns după gratii la Gherla

0 650

Vasile Manea, bărbatul de 32 de ani, care în anul 2017 a ucis un om cu mașina la Valea Drăganului, a primit o pedeapsă definitivă cu executare din partea magistraților Tribunalului Cluj. La finalul anului 2018, judecătorii de la Huedin îl condamnaseră pe bărbat la 3 ani de închisoare cu suspendare și procurorii au făcut apel. Judecătorii de la Cluj-Napoca au menținut la începutul anului 2019 pedeapsa de 3 ani, dar au schimbat forma ei. Astfel din 3 ani cu suspendare s-a ajuns la 3 ani cu executare. Decizia dată de Tribunalul Cluj este definitivă.

AVOCAT

În luna noiembrie a anului 2017, Vasile Manea a fost autorul unui accident rutier mortal, în localitatea de domiciliu – Valea Drăganului. Această condamnare definitivă vine după ce Vasile Manea s-a urcat băut la volan și a condus, a ucis un pieton, a șters urmele și a fugit de la locul accidentului.

După ce și-a ascuns mașina, bărbatul s-a întors la locul accidentului pentru a-i „ajuta” pe polițiști să facă cercetarea la fața locului, încercând să-i inducă în eroare.

Oamenii legii și-au dat seama că ceva nu este în regulă și l-au acuzat pe clujean de ucidere din culpă. Bărbatul și-a recunoscut vina, iar judecătorii din Huedin au fost blânzi cu el. Bărbatul a primit în primă instanță 3 ani de închisoare cu suspendare. Acum, în urma deciziei Tribunalului Cluj, bărbatul a ajuns după gratii.

„La data de 28 ianuarie a.c., poliţiştii Compartimentului Judiciar din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis de către Judecătoria Huedin. Cel în cauză, un bărbat de 32 de ani, din comuna Poieni, are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 3 ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal. Bărbatul a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție pentru publicația noastră.

Citește și …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.