Ultimate magazine theme for WordPress.

Judecătorul Sofia Ceuca l-a trimis pe autorul tâlhăriei pe de B.N. Antal după gratii. Același tâlhar ar fi comis încă o faptă în 2016

0 297

Agentul de poliție Florin Toadere l-a prins pe tâlharul care a sustras din casa unei femei, de pe strada B.N. Antal din Huedin, mai multe bijuterii folosind violența. Capturarea tâlharului a făcut-o agentul Toadere, la mai puțin de două ore de la faptă, iar de față era și Alin Marc. După jaf, tânărul a încuiat-o pe victimă în casă. La propunerea prim procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, Petru Secan, judecătorul de drepturi și libertăți, Sofia Ceuca, l-a arestat preventiv, pentru 30 de zile, pe autorul tâlhăriei. Același tânăr este bănuit că în 2016 a mai comis o tâlhărie, tot în Huedin. Florin Toadere s-a mutat de la Poliția Rutieră Huedin, de puțin timp, iar în prezent desfășoară activități de poliție judiciară la Poliția orașului Huedin. Pentru că există și alți polițiști care se laudă că ar fi participat la prinderea autorului am considerat important să spunem că meritele sunt ale agentului Toadere. 

AVOCAT

Soluția pe scurt în cazul tâlharului Ioan Vasile ROSTAȘ: „În baza art. 226 alin. 1 NCPP rap. la art. 202 alin. 1 şi alin. 3, art. 223 alin. (2) teza ultimă NCPP admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului RIV cu date personale , fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prev. şi ped. de art. 233 – art. 234 alin. (1) lit. f) din Codul Penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14.09.2018 şi până la data de 13.10.2018 inclusiv. În temeiul art. 275 alin. 3 NCPP, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul avocatului din oficiu FM, în cuantum de 130 lei se va elibera din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare, care se depune la Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Huedin. Dată şi pronunţată în Camera de consiliu, azi, 14.09.2018, ora 18:00″, se precizează în minuta Judecătoriei Huedin.

ALESIA

Reamintim, ieri, 13 septembrie, în jurul orei 15.30, tânărul de 19 ani a fost surprins într-o locuinţă de pe strada B.N. Antal din oraşul Huedin, de către proprietara acesteia.

Pentru a-şi asigura scăparea, tânărul a folosit forţa fizică împotriva femeii pe care a împins-o, aceasta căzând pe jos în interiorul locuinţei. Tâlharul a luat cheile de la uşa de acces şi a încuiat partea vătămată în casă, părăsind locul faptei. Ulterior comiterii faptei, partea vătămată a sesizat organele de poliţie reclamând şi sustragerea unor bijuterii din locuinţă.

Poliţiştii Compartimentului Judiciar Huedin au reuşit, în urma investigaţiilor efectuate, identificarea şi reţinerea pentru 24 de ore a persoanei bănuite a fi prezumtivul autor al faptei.

La expirarea perioadei de reţinere, tânărul va fi prezentat în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi în vederea luării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.