Ultimate magazine theme for WordPress.

Joie Baby Romania anunță lansarea Clubului Joie: o comunitate exclusivă pentru tinerii părinți

0 71

În Cluj-Napoca, orașul unde familia și tradițiile sunt la fel de importante precum inovația și modernitatea, apare o veste minunata pentru toți părinții. Joie Baby Romania, brandul dedicat părinților și copiilor, anunță cu bucurie lansarea Clubului Joie, o comunitate exclusivă creată special pentru familiile din Romania.

Joie a făcut întotdeauna din siguranță, confort și bucuria de a fi părinte o prioritate, iar Clubul Joie este o extensie a acestei viziuni. Acesta reprezintă o modalitate specială prin care Joie dorește să își răsplătească clienții fideli și să le ofere beneficii exclusive care să îmbunătățească experiența cu produsele lor.

Cum te poți alătura Clubului Joie?

  • Achiziționează un produs Joie din România, în perioada 20 August 2023 – 20 Octombrie 2023 și păstrează dovada achiziției (bon fiscal, factură).
  • Înscrieți-vă online – Accesați site-ul www.ClubulJoie.ro și completați formularul de înscriere în Club în maxim 30 de zile de la achiziționarea produsului.
  • Echipa Joie va verifica informațiile furnizate și dovada achiziției și vă va trimite un email de confirmare. În acest email, veți primi confirmarea inscrierii si toate informatiile necesare.

Beneficiile de a fi membru al Clubului Joie:

  • CashBack 10%: Primiți înapoi până la 10% din valoarea produsului achiziționat, sub formă de rambursare.
  • Cadouri personalizate: Accesul la oferte speciale și promoții exclusive pentru membrii Clubului Joie. Aceste oferte pot include diverse cadouri sau goodie bag-uri.
  • Acces Prioritar la Lansările de Produse Noi: Fiți printre primii care află despre lansările de produse noi și aveți prioritate la achiziționarea acestora.
  • Evenimente Dedicate: Organizarea de evenimente și întâlniri exclusive pentru membrii, alături de specialiști în domeniu sau medici pediatri, unde abordăm subiecte de interes pentru părinți.
  • Asistență Personalizată: Echipa Joie este aici pentru a vă ajuta și pentru a vă oferi consultanță, făcând călătoria voastră ca părinți mai ușoară.
  • Un An Extra-Garantie la produse: Se ofera un an extra-garantie la produsele Joie, pe langa cele 24 luni standard.Produsele la care se aplica Garantia sunt: Scaunele auto, scoicile auto, bazele, carucioarele, landourile, scaunele de masa, patuturile pliabile si balansoarele.

Clubul Joie este locul unde părinții se pot conecta, împărtăși experiențe și crea amintiri valoroase. Joie înțelege că fiecare moment petrecut alături de cei dragi este prețios, și prin Clubul Joie, brandul vă oferăcea mai bună experiență posibilă. Alăturați-vă acestei comunități speciale și bucurați-vă de toate avantajele și beneficiile pregătite special pentru voi.

Pentru mai multe informații și pentru a deveni membru al Clubului Joie, vizitați site-ul www.ClubulJoie.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.