Ultimate magazine theme for WordPress.

Jandarmul Dan Ilea, prins cu droguri la Bucea, trimis în judecată în două dosare penale. Tribunalul MILITAR va judeca infracțiunile

0 888

Jandarmul care s-a drogat și mai apoi a condus pe raza localității Bucea, comuna Negreni, a fost trimis în judecată. Nu doar pentru conducere sub influența drogurilor urmează să răspundă penal Dan Ilea, ci și pentru consum de droguri. Cele două dosare s-au înregistrat la Tribunalul Militar Cluj în 7 și 8 mai 2024. Având în vedere calitatea sa de jandarm, acest tribunal este competent să judece dosarele.

AVOCAT

Dan Ilea, originar din Bucea, se afla acasă în luna decembrie 2023. Tânărul lucra în București, la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei „Vlad Țepeș”. Este structura Jandarmeriei Române care participă la percheziții, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T, pentru anihilarea dealerilor de droguri.

În ciuda faptului că este un om al legii, Dan Ilea a înțeles să nu respecte legea și să se drogheze, iar mai apoi să conducă sub influența acestor substanțe. Practic și-a bătut joc de el și de cariera lui. Anchetatorii l-au depistat în decembrie, în timp ce rula cu mașina pe DN1 E60. În autovehicul el avea și droguri și un cântar de mare precizie, ceea ce ar putea însemna că tânărul jandarm și vindea. Vânzarea de droguri nu a putut fi probată.

Din decembrie până la începutul lunii mai, procurorii D.I.I.C.O.T Cluj și cei ai Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj au efectuat cercetări în cele două dosare penale. D.I.I.C.O.T Cluj a efectuat acte de urmărire penală pentru consumul ilicit de droguri, iar Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Într-un final, Parchetul Militar a făcut trimiterile în judecată.

Dan Ilea nu este singurul din familia sa care este certat cu legea. Diana Ilea, sora lui, angajată a Primăriei Negreni, a fost condamnată definitiv de Judecătoria Huedin pentru fals în declarații. Iar Radu Ilea, tatăl celor doi, fost polițist, este trimis în judecată pentru infracțiuni la regimul silvic.

Pentru mai multe știri despre Dan Ilea, click AICI.

Citește și … DOCUMENTE OFICIALE! Fratele infractoarei plătită din bani publici, jandarmul drogangiu Dan ILEA, gata de trimis în judecată

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.