Ultimate magazine theme for WordPress.

Jandarmii vor acționa în următoarea perioadă cu efective sporite

0 531

În perioada minivacanței prilejuite de Ziua Unirii, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj vor acționa zilnic în spațiul public prin efective sporite, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

AVOCAT

Jandarmii montani din Muntele Băișorii, Gilău și Călățele-Fântânele se vor afla permanent la datorie prin acțiuni de patrulare în stațiuni și pe traseele turistice adiacente.

Pentru drumeții în siguranță dar și prevenirea accidentărilor pe munte sau a limitării efectelor în cazul producerii acestora, jandarmii montani recomandă iubitorilor de drumeții montane informarea prealabilă cu privire la condițiile meteo locale, starea traseelor, echiparea corespunzătoare, alegerea traseului în funcție de pregătirea fizică, tehnică și psihică și respectarea traseelor marcate.

Dacă sunteți martori ai unor situaţii deosebite cum ar fi apariția unor animale sălbatice, sunați la 112, nu încercați să interveniți, nu hrăniți animalele sălbatice şi nu vă apropiați de ele pentru a le filma sau fotografia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.