Ultimate magazine theme for WordPress.

IPOTEZĂ! Ucigașul cu BMW al femeii din Huedin ar putea scăpa din arest. Cum este posibil

0 162

Tânărul de 24 de ani care la finalul săptămânii trecute a omorât cu mașina o femeie de 75 de ani, pe o stradă din Huedin, iar mai apoi i-a dus cadavrul pe capotă câteva sute de metrii, ar putea scăpa de arest. Asta cu toate că judecătorii de la Huedin l-au trimis în arest preventiv pe bărbat pentru o perioadă de 30 de zile. Lorant Kudor Duka este acuzat de “ucidere din culpă”, “conducerea unui vehicul înmatriculat în alt stat, fără drept de circulaţie în România” și “părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”.

AVOCAT

Vineri după-masă, judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Huedin a admis cererea de arestare preventivă formulată pe numele lui Lorant Kudor Duka de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

ALESIA

Imediat după ce Judecătoria Huedin s-a pronunțat pentru arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, avocatul lui Lorant Kudor Duka a contestat măsura.

Asta înseamnă că dosarul se va rejudeca în această săptămână, cel mai probabil, la Tribunalul Cluj. Fiind o instanță superioară celei din Huedin, decizia va fi finală.

Judecătorii de la Tribunalul Cluj, pe durata cercetărilor, îl pot lăsa în libertate pe Lorant Kudor Duka, îl pot plasa sub control judiciar – asta înseamnă că periodic trebuie să se prezinte la Poliția Huedin sau îl pot plasa în arest la domiciliu – ceea ce înseamnă că nu are voie să părăsească locuința de domiciliu. La fel de bine, magistrații din Cluj-Napoca pot menține soluția dată de colegii lor din Huedin, respectiv aceea de a-și petrece tânărul 30 de zile după gratii, în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Accidentul rutier a avut loc în Huedin, pe strada Fildului, joi după-masă. Lorant Kudor Duka circula nebunește pe stradă, spun martorii care au dat indicii prețioase polițiștilor despre autoturismul BMW X5 cu numere de Anglia și negru la culoare. Tot martorii spun și anchetatorii confirmă că bărbatul a accidentat-o mortal pe femeia de 75 de ani și a dus-o câteva sute de metri pe capotă, până la marginea orașului Huedin. Aici, arată cercetarea la fața locului, șoferul ar fi făcut cu autoturismul manevre stânga-dreapta pentru a scăpa de cadavrul femeii.

Horia Simu, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Cluj, a declarat pentru publicația noastră, Ziarul Clujean, că decesul femeii a fost instant la momentul impactului, astfel că medicii solicitați să intervină au putut doar să constate decesul.

Citește și …
Ucigașul cu BMW al femeii din Huedin a scăpat din arestul IPJ Cluj. BANII ar fi rezolvat totul! În Anglia a fost CONDAMNAT!

Citește și …
VIDEO – Arest preventiv pentru BMW-istul care a ucis-o pe femeia din Huedin și i-a dus cadavrul pe capotă. Ce a făcut după ce a omorât-o
Citește și …
FOTO – Cine este criminalul cu BMW care a omorât o femeie în Huedin și a plecat cu cadavrul pe capotă. Motivul pentru care a fugit
Citește și …
EXCLUSIV – Femeie OMORÂTĂ, dusă pe capotă și abandonată, la Huedin. Șoferul vinovat este căutat de polițiști. Ce tip de mașină are criminalul

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.