Ultimate magazine theme for WordPress.

IPJ Cluj are o reacție promptă la acuzația de tergiversare lansată de Elena Rab, grefier șef la Judecătoria Huedin

0 1.313

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au reacționat la acuzația lansată de Elena Rab, grefier șef la Judecătoria Huedin. Femeia a acreditat ideea, public, că dosarul în care este cercetat penal un cadru didactic din Huedin ar fi tergiversat de anchetatori. În respectivul dosar, victimă este nepotul grefierei.

Într-o postare, spre exemplu, Elena Rab cere desființarea Jandarmeriei. În altă postare, femeia propune referendum pentru expulzarea medicului Raed Arafat, pe care îl numește terorist și tiran.

La doar câteva ore de la publicarea articolului pe INFO Huedin, reprezentanții IPJ Cluj au considerat că trebuie să își expună punctul de vedere, iar prin acesta resping acuzația grefierului șef al Judecătoriei Huedin.

Astfel, oamenii legii susțin că s-a lucrat mult în dosar. De altfel, fiind vorba de multă probațiune, peste 20 de cereri cel puțin din partea familiei copilului, lucrurile nu s-au putut mișca mai repede.

Bărbatul acuzat că l-a lovit pe nepotul Elenei Rab are calitatea de inculpat în dosar.

“În referire la informațiile apărute în spațiul public, cu privire la o situație aflată în cercetarea polițiștilor din cadrul Poliției orașului Huedin, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, este abilitat să comunice următoarele:

În cauză, activitățile de cercetare penală au fost desfășurate sub stricta supraveghere și coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, fiind întreprinse activități necesare administrării probatoriului, urmând ca după finalizarea tuturor activităților și stabilirea situației de fapt și de drept să fie înaintat cu propunere corespunzătoare, în acord cu prevederile procedural-penale.

Precizăm faptul că activitățile specifice acestei faze procesuale s-au derulat în acord cu dreptul de a propune administrarea de probe de către organele judiciare”, se arată în răspunsul trimis de IPJ Cluj către INFO Huedin.

Citește și … GALERIE FOTO – Elena RAB, grefier șef la Judecătoria Huedin, a.k.a. „Tatoiu de Huedin”, ACUZAȚII PUBLICE la adresa PJ Huedin și a Poliției Huedin. Derapaje în lanț

Citește și … Ministerul Justiției intervine în cazul Elenei Rab. Ce sancțiuni pot fi aplicate

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.