Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – Iosif Marcu, fostul comandant al Poliției Huedin, revoltat pe polițiști și pe firma de deszăpezire

1 1.842

Fostul comandant al Poliției Huedin, Iosif Marcu, arată cu degetul spre foștii săi colegi. Aceștia nu ar fi luat măsura sancționării firmei de deszăpezire, după ce pe drumurile județene din zona Huedin au fost aruncate pietre, iar autovehiculele au fost avariate.

Fostul polițist arată că există cadru legal de sancționare, iar modul în care se face deszăpezirea este reglementat. Revoltat de situație, omul a sunat la 112 pentru a reclama neregula. Acesta a considerat că situația este urgentă, din moment ce autoturismele suferă avarii.

FLANCO – 16.011

„Ieri am sunat la 112, întrucât pe DJ de la Călata spre Mărgău-Răchițele, etc, firma care a adjudecat contractul a împrăștiat PIETRE !!! Parbrize ciobite, sparte, etc. Există normativ în domeniu, însă trebuie verificat și….sancționat după caz!”, spune Marcu.

LIBER

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj confirmă apelul lui Marcu la 112. Aceștia spun că se fac verificări, fără alte precizări.

Conform Consiliului Județean Cluj, firma care se ocupă de deszăpezire pe drumurile județene din zona Huedin este Maxiprest SRL.

Reamintim în acest context faptul că orice eventuală sesizare referitoare la acțiunile de deszăpezire pe drumurile județene poate fi făcută la numerele de telefon: 0725.350.028, 0264.593.806, 0264.590.577.

UPDATE -1

La aproximativ o oră și jumătate după publicarea acestui articol, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au venit cu precizări suplimentare.

„La data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 14.40, Secția 8 Poliție Rurală Huedin a fost sesizată printr-un apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în cadrul activităților desfășurate pentru dezăpezirea carosabilului pe DJ108C, ar fi fost aruncate pietre, existând pericolul producerii unor evenimente rutiere. Au fost demarate verificări, aspectele sesizate neconfirmându-se. La nivelul Secției de Poliție nu au fost formulate până în prezent sesizări scrise privind avarierea unor autovehicule în contextul menționat”, spune Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, într-o informare scrisă.

1 Comentariu
  1. Daniel spune

    Verificarile vor dura intre 3 si 5 ani ,iar oamenii vor ramane cu paguba,asa se intampla la Politia Huedin

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.