Ultimate magazine theme for WordPress.

Iosif Marcu, candidat la funcția de primar al comunei Beliș: Dispensar reabilitat și punct SMURD pentru zona Munților Apuseni

0 1.067

Iosif Marcu, candidat la funcția de primar al comunei Beliș, a acordat un interviu exclusiv pentru INFO Huedin. În cadrul interviului, Marcu susține că a făcut o radiografie a comunei Beliș, a ultimilor 30 de ani, iar concluzia trasă nu este deloc bună. Acesta este și motivul pentru care candidează la Primăria Beliș. Candidatul din partea USR +PLUS spune că dorește să facă ceva constructiv pentru oamenii comunei și să lase ceva palpabil în urma sa. Printre proiectele principale ale candidatului se află și un punct SMURD la Beliș, care să deservească zona Munților Apuseni.

Programul politic cu care se prezintă Marcu în fața electoratului este unul realist și deloc umflat de promisiuni care nu s-ar putea realiza. Printre cele mai importante proiecte propuse de Marcu este înființarea unui punct SMURD la Beliș în dispensarul comunal. Candidatul susține că imobilul trebuie reabilitat și repus în funcțiune, ca punct sanitar axat pe urgențe, cu diferite specialități.

STUDII ȘI EXPERIENȚĂ

Iosif Marcu are 56 de ani și este candidatul USR +PLUS.

Fost șef al Poliției Huedin, timp de mai mulți ani și al Serviciului de Ordine Publica Cluj, Marcu s-a remarcat prin seriozitate și severitate față de subalternii săi. În perioada în care zona Huedin era zguduită de scandalurile privind furturile de material lemnos și cu indisciplina polițiștilor, el a primit încrederea conducerii IPJ Cluj să rezolve problemele și în mare măsură a reușit.

Originar din Beliș, Iosif Marcu este absolvent al Universității Babeş-Bolyai. În prezent, Marcu este profesor universitar și le predă studenților.

Întregul interviu, în materialul de mai jos.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.