Ultimate magazine theme for WordPress.

Ionuț Badiu și Radu Sorcoi sunt cei doi tineri trimiși la ceruri, prea devreme, de Simi Moldovan

0 884

Ionuț Badiu și Radu Sorcoi, de 17 și 20 de ani, ambii din Huedin, sunt cei doi tineri uciși de Simion Moldovan în accidentul rutier produs duminică dimineața lângă Huedin, la Podul Vinerii, scriu colegii de la ZiarulClujean.ro. Cei doi tineri circulau regulamentar cu un autoturism Peugeot, în momentul în care Simi Moldovan a pătruns pe contrasens cu autoturismul Audi și i-a omorât pe loc. În urma impactului extrem de violent, autoturismul Peugeot cu care circulau tinerii a fost proiectat de pe pod, la o diferență de nivel de aproximativ 20 de metri. Simion Moldovan, de 31 de ani, a decedat și el în urma accidentului rutier. Din mașina lui Simi alți doi tineri au fost răniți și transportați de urgență la spital.

AVOCAT
Impactul dintre autovehicule a fost extrem de puternic
ALESIA

Simion Moldovan este fiul actualei secretare a Poliției Huedin, cea prin mâna căreia trece calendarul datelor acțiunilor și raziilor organizate de Poliția Huedin. De aici și acuzația oamenilor din Huedin că tânărul circula băut prin oraș fără nicio grijă. Tatăl lui Simi este Simion Moldovan, fostul șef de la Cercetări Penale Huedin, în prezent avocat în oraș.

Oamenii din Huedin acuză că Simion Moldovan se bucura de protecție din partea polițiștilor din oraș și conducea sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise fără probleme.

Simion Moldovan a fost polițist în IPJ Cluj, dar a fost dat afară din sistem după mai multe abateri de la lege.

Cadavrele celor trei tineri au fost transportate la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca pentru necropsie. Anchetatorii vor să afle dacă în sângele celor doi șoferi se găsesc urme de consum de alcool sau substanțe interzise.

Citește și …
Simion Moldovan, rupt de beat în momentul în care a omorât doi tineri nevinovați și a rănit alți doi. Radu Sorcoi nu a băut alcool

Citește și …
DATE OFICIALE de la medici: Care este starea supraviețuitorilor accidentului de la Podul Vinerii

Citește și …
VIDEO – Cronica unei tragedii anunțate: Simi Moldovan A UCIS doi oameni nevinovați. În vară era leșinat de la droguri sau alcool
Citește și …
FOTO/VIDEO – Accident cu 3 morți și 2 răniți la Podul Vinerii. Unul dintre morți este Simion Moldovan

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.