Ultimate magazine theme for WordPress.

Inspecția Judiciară a făcut verificări la PJ Huedin. Coincidență sau nu, prim procurorul părăsește orașul de la poalele Vlădesei

0 1.288

Inspecția Judiciară a făcut o serie de verificări la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin. Au fost vizate fapte de natură disciplinară, precizează pentru INFO Huedin surse din cadrul Inspecției Judiciare. Coincidență sau nu, după aceste verificări prim procurorul PJ Huedin părăsește orașul Huedin, dar și sistemul civil de justiție. George Ion Pop va activa ca procuror la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj.

În jurul datei de 10 martie 2021, Inspecția Judiciară începea verificări la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin. Faptele vizate, potrivit surselor citate, erau de natură disciplinară. În jurul datei de 20 aprilie 2021, aceste verificări au fost oprite, iar lucrarea clasată, motivul cel mai probabil fiind acela că elementele din sesizare nu se confirmă.

Venit de aproximativ un an la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, la cererea sa, prim procurorul George Ioan Pop a solicitat transferul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Cluj.

La aproximativ o lună de la finalizarea cercetărilor care vizau PJ Huedin, în ședința din 25 mai, Consiliul Superior al Magistraturii îi aprobă lui Pop cererea de mutare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj.

Astfel, potrivit Hotărârii CSM din data de 25 mai 2021, George Ion Pop se va transfera ca procuror la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj începând cu 1 iulie 2021.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.