Ultimate magazine theme for WordPress.

INFO Huedin demască minciuna „cacandidatului” PSD Huedin referitoare la apariția în Agerpres. INTOXICARE! Agerpres se dezice de lăturile vărsate de fantomă

0 1.733

Fantoma PSD, „cacandidatul” la funcția de primar al orașului Huedin, umblă cu cioara vopsită. Tipic celor de la PSD. Nimic nou. Numai că de data asta minciuna a fost demascată în cel mai scurt timp.

Mai exact încearcă să vă mintă, atenție de pe acum, că agenția de presă de stat, Agerpres, ar fi publicat un articol despre „istoria gazului în Huedin”. Fantoma PSD a făcut o postare pe Facebook în care se laudă cu apariția în Agerpres, dar și o referire la această apariție.

morosan-300×250

În realitate, Agerpres NU a făcut niciun material despre gazul din Huedin. Agerpres a publicat un comunicat scris de „biroul de presă” PSD Huedin. Agerpres NU își asumă răspunderea pentru conținutul comunicatelor. Orice comunicat trimis către Agerpres este publicat fără a se interveni pe text. Spre exemplu: dacă tanti Florea de pe dealul X trimite un comunicat la Agerpres acesta este publicat la rubrica „comunicate”. Agerpres NU își asumă conținutul comunicatelor și NU răspunde pentru ceea ce a scris expeditorul. Rubrica de comunicate este diferită de rubrica știrilor.

Pe cale de consecință, fantoma nu a ajuns încă primar și umblă cu minciuni care pot fi dovedite într-un mod extrem de simplu.

Am discutat cu cei de la Agerpres, iar răspunsul a fost clar: comunicatele publicate pe flux NU sunt asumate de agenție.

Dovada vine și de pe site-ul Agerpres.

„AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă. Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă. AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României”, se arată în regulamentul AGERPRES.

Așadar, Agerpres NU și-a asumat niciodată un material despre gazul din Huedin. Agerpres a publicat comunicatul PSD Huedin, ca pe orice alt comunicat, la rubrica comunicate.

Domnilor de la PSD, obișnuiți cu minciuna și manipularea, lăsați-o mai moale!

Minciuna are picioare scurte! Mințind și prostind oamenii nu veți ajunge în funcții publice niciodată. Oamenii de rând sunt mai inteligenți ca voi.

Mai multe informații despre atribuțiile agenției de stat, Agerpres, găsiți dând click AICI.

Citește și … Alin Tișe, președintele CJ Cluj: Împreună cu primarul Mircea Moroșan am adus gazul la Huedin. Tișe vorbește despre un parc industrial la Huedin

Editor web: Diana Mureșan

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.