Ultimate magazine theme for WordPress.

Începe judecarea lui „Uraganul”

0 2.088

Ionuț Rezmiveș, tânărul care a spart un geam din sediul Poliției Huedin, în ziua de 17 februarie 2020, a fost trimis în judecată pentru distrugere. Tânărul de 20 de ani a spart un geam de la Poliția Huedin, după ce tatăl său, „Cacălă”, a fost reținut pentru bătaia din centrul orașului Huedin, cea de lângă Banca Transilvania. Cei implicați în bătaia din centrul orașului sunt încă cercetați penal și mai durează până când vor fi trimiși în judecată.

Dosarul a trecut de cameră preliminară. Asta înseamnă că un judecător a confirmat legalitatea rechizitoriului de trimitere în judecată.

„Soluția pe scurt: În baza art. 346 alin. 1 NCPP constată competenţa instanţei, precum şi legalitatea sesizării instanţei prin rechizitoriul emis în dosarul nr. 170/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, privind pe inculpatul R.I., trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, prev. şi ped. de art. 253 alin. 1 NCP, cu aplicarea art. 44 NCP. Constată legalitatea administrării probelor în faza de urmărire penală, precum şi a actelor de urmărire penală efectuate în cauză. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul R.I. Cu drept de contestaţie, în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii, pentru procuror, persoana vătămată şi inculpat. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, data de 10.09.2020. Document: Încheiere finală camera preliminară  158/2020  10.09.2020”, se arată în minuta Judecătoriei Huedin.

Parte vătămată în acest dosar este Inspectoratul de Poliție Județean Cluj. Urmează să fie fixat primul termen de judecată a lui „Uraganul”.

Citește și … Un bărbat implicat în încăierarea de stradă de ieri a fost reținut
Citește și … UPDATE – VIDEO – Bătaie generală între țiganii din Huedin, în centrul orașului

Citește și …
Procurorii au decis: „Uraganul” și „Cacălă” nu sunt pericol public. Bărbații au stat în arest mai puțin de 24 de ore

Citește și … „Uraganul”, reținut după ce a spart un geam de la Poliția Huedin. Acum e în arest lângă tatăl lui, „Cacălă”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.