Ultimate magazine theme for WordPress.

Începătorii la Blackjack. Ce trebuie să aibă în vedere

0 62

Oricât de mult am încerca să nu recunoaștem, lucrurile sunt știute deja. Cei mai mulți dintre noi încă suntem începători când vine vorba de jocul de Blackjack. Din această cauză, majoritatea meselor de Blackjack sunt formate 90% din jucători începători și 10% jucători experimentați care pară să câștige mult mai mult decât ceilalți.

Există un aspect important care totuși nu este primit foarte bine de un începător la Blackjack. Dacă runda este pierdută, timpul pentru a acomoda cu ideea că tocmai ți-au fost luate chipsurile este foarte scurt. Astfel, iată câteva lucruri pe care să le ai în vedere dacă ești începător la Blackjack.

Nu este obligatoriu să câștigi bani

Banii și faptul că jucătorii se gândesc direct la bani este doar un procent din toate lucrurile pe care ți le poate oferi un cazino. Fiecare cazino, dar și joc de cazino oferă distracții diferite și posibilitatea de a face alte lucruri. De exemplu, pentru online, descarca Maxbet apk deoarece pe telefonul mobil, cazinourile sunt văzute diferit și sunt mult mai confortabile.

Alte cazinouri sunt specializate pe divertisment, iar jucătorii merg la acele cazinouri pentru a se putea bucura de concerte, prezentări de modă, conferințe și alte evenimente care au loc într-un astfel de mediu unde invitații pot să înceapă și sesiuni de gambling. De aceea este bine ca în momentul în care ești începător, să nu te aștepți tocmai de la câștiguri mari oferite de cazinouri. Experiența nu este numai despre asta. Cu cât ești mai focusat pe bani, cu atât pierderile te vor durea mai tare, iar sesiunile de pariere te vor trimite acasă mult mai trist.

Încearcă să înveți ceva după fiecare mână

Fiecare mână la care te înscrii și în care ești prezent cu un pariu cât de mic, este o lecție. De aceea atunci când ești un jucător începător ar trebui să joci cu mize cât mai mici și să nu te implici în turneele și mesele de amploare unde se joacă la un nivel înalt. Cu cât vei fi mai experimentat înainte de a te implica în jocuri serioase, cu atât vei avea șanse mai mari să le câștigi.

Dacă facem o paralelă pentru jocul de Blackjack, cel mai complicat lucru pe care trebuie să îl faci este să ții pasul. Jocul nu are decât un singur ritm, acela pe care îl impune cazinoul. Dacă într-un moment simți că trebuie să o iei mai ușor, acest lucru ți se va părea destul de complicat deoarece ritmul nu poate fi schimbat. Dacă te simți copleșit trebuie să te retragi pentru că vei începe să iei decizii care nu te ajută aproape deloc.

Greșelile vor exista întotdeauna

Niciun aspect al vieții noastre nu este legat de un procent exact de 100%, deci mereu va exista acea șansă ca într-un moment sau altul să greșești. Indiferent cât de bine știi să joci Blackjack sau cât de mult crezi că ești superior față de ceilalți jucători, greșelile sunt inevitabile. Mai ales dacă ești începător, ar trebui ca primele tale sesiuni de joc să fie percepute doar ca un simplu antrenament și să nu te aștepți că vei câștiga.

Banii sunt doar o unealtă pe care o folosești pentru a învăța jocul până în momentul în care banii nu vor mai fi pierduți și vei putea să fii mereu pe profit. Greșelile vor apărea și mai târziu după ce ai acumulat suficientă experiență.

Dealer-ul este acolo să ajute

Dealer-ul este singura persoană despre care oamenii cred că este dușmanul, dar în realitate, el este cel care se află acolo pentru a te ajuta. Nu doar că este singura persoană care se află în timpul programului de muncă, dar este și omul perfect pentru a socializa, cunoaște perfect regulile și îți poate crea o atmosferă relaxantă la masa de joc, lucruri pe care nu le poate face altcineva.

Toți jucătorii consideră că dealerul este acolo pentru a le lua banii, dar acest dealer doar joacă după regulile unui joc care sunt identice în orice alt cazino. Încă un secret foarte important este acela că dealerii vor prefera întotdeauna ca jucătorii să câștige. Atmosfera de la masa de joc este una mult mai bună dacă jucătorii câștigă, dealerul are șanse mai mari de a primi tips și toată lumea este fericită.

Cel mai probabil vei juca mai bine data viitoare

Nu din cauza norocului sau a forțelor divine, ci pentru că ai învățat ceva din sesiunea precedentă. Poate că la început nu vei lua cele mai bune decizii, dar odată cu orele acumulate la masa de joc, vei observa, te vei documenta și vei acumula suficiente cunoștințe pentru a putea

Concluzie

Ești începător la jocul de Blackjack? Încearcă să ții cont de sfaturile care te ajută să ai parte de o sesiune bună. Alte sfaturi financiare sau oameni care te învață cum să câștigi cât mai mult nu ar trebui ascultate pentru că probabil îți vor dăuna foarte mult pe termen lung. Distrează-te,, iar banii vor veni ca un bonus apetisant.

CONȚINUTUL EDITORIAL din acest material nu aparține publicației INFO HUEDIN. Publicația INFO HUEDIN nu recomandă servicii și nici nu garantează pentru serviciile oferite de alte entități. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.