Ultimate magazine theme for WordPress.

Încep să se vadă efectele parangheliilor de weekend? Orașul Huedin va avea restricții din cauza creșterii numărului de infectări cu COVID-19

0 2.101

Efectele participării la tot felul de petreceri de weekend și nerespectarea măsurilor încep să se vadă la Huedin. Marți, Prefectura Cluj a raportat pentru Huedin o rată de infectare de 4,18/1.000 de locuitori. Asta înseamnă că cetățenii din oraș vor avea restricții în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Noile măsuri de aplică de la 1 aprilie.

Marți după-masă, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a adoptat o Hotărâre prin care sunt reglementate noile măsuri.

Restricțiile încetează atunci când rata de incidență cumulată în ultimele 14 zile scade sub 3,5 infectări/1.000 de locuitori.

În următoarele unități administrativ–teritoriale: orașul Huedin (4,18), se dispun, începând cu data de 01.04.2021, până la data ieșirii din vigoare a H.G. nr. 293/2021, respectiv 12 aprilie 2021, măsurile menționate în hotărâre.

  • Circulația va fi interzisă după ora 20:00 pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Excepție sunt motivele justificate.
  • Magazinele vor funcționa până la ora 18:00, vineri, sâmbătă și duminică.
  • Se suspendă activitatea operatorilor economici desfășurată în spații închise în domeniul sălilor de sport/fitness, în localitățile în care incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 4 la 1.000 de locuitori.
  • Prin excepție de prevederile art. 1, lit. c) și d), în intervalul orar 18:00-05:00 operatorii economici pot activa doar în relația cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.