Ultimate magazine theme for WordPress.

Încă o condamnare pentru „CACĂLĂ” după ce a lovit un polițist de la Huedin. Fiul său, „Uraganul”, a scăpat deocamdată

0 983

Ioan Rezmiveș, zis „CACĂLĂ”, a fost condamnat de Judecătoria Huedin, vineri, la 1 an și 9 luni de închisoare. Bărbatul a lovit un polițist în vara anului 2021 și a fost acuzat de ultraj. „Uraganul”, adică Ionuț Rezmiveș, fiul lui „CACĂLĂ”, nu și-a aflat pedeapsa pentru distrugere. Instanța a amânat pronunțarea în cazul lui.

Ioan Rezmiveș se află acum încarcerat la Gherla pentru 1 an și 10 luni, fiind condamnat pentru conducere fără permis. Odată cu noua condamnare de 1 ani și 9 luni, pentru ultraj, el va executa pedeapsa cea mai dură plus un spor de 1/3 din alte condamnări.

„CACĂLĂ” este cercetat penal și trimis în judecată și în alte dosare. Cel mai probabil, următoarele condamnări îl vor prinde după gratii.

Bărbatul a mai fost condamnat în trecut pentru ultraj și conducere fără permis.

Hotărârea Judecătoriei Huedin nu este definitivă, ea poate fi atacată.

SOLUȚIA JUDECĂTORIEI HUEDIN, PE SCURT

„În temeiul art. 396 alin. 2 şi alin. 10 Cod procedură penală, condamnă pe inculpatul R.I, zis „C”, la pedeapsa de 1 an şi 9 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, prevăzută de art. 257 alin. 1 şi 4 Cod penal raportat la art. 193 alin. 2 Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 şi art. 43 alin. 5 Cod penal. În temeiul art. 67 alin. 1 Cod penal raportat la art. 66 alin. 1 lit. a şi b Cod penal, alăturat pedepsei principale, aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în orice ale funcţii publice şi a dreptului de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o perioadă de 3 ani, a cărei executare va începe conform art. 68 alin. 1 lit. c Cod penal. În temeiul art. 65 alin. 1 Cod penal, aplică inculpatului cu titlu de pedeapsă accesorie interzicerea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a şi b Cod penal, care se va executa potrivit art. 65 alin. 3 Cod penal. În baza art. 399 alin. 1 Cod procedură penală, menţine măsura arestării preventive luată faţă de inculpat prin Încheierea penală nr. 13/P/2021 din 06.09.2021 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Huedin, în baza căreia s-a emis Mandatul de arestare preventivă nr. 8 din 06.09.2021, dispoziţie executorie conform prevederilor art. 399 alin. 4 Cod procedură penală. Respinge, ca neîntemeiată, cererea formulată de inculpat, prin apărător, privind înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura preventivă a controlului judiciar. În baza art. 72 alin. 1 Cod penal, deduce din pedeapsa principală durata reţinerii şi arestului preventiv începând cu data de 05.09.2021, la zi. În temeiul art. 7 din Legea nr. 76/2008, dispune prelevarea probelor biologice de la inculpat, pentru obținerea și stocarea profilului genetic al acestuia în S.N.D.G.J., după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Constată că persoana vătămată (……..). nu s-a constituit parte civilă în cauză. În baza art. 274 alin. 1 Cod procedură penală, obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată astăzi, 07 ianuarie 2022, prin punerea hotărârii la dispoziția inculpatului, a persoanei vătămate și a procurorului, prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în Hotărârea Judecătoriei Huedin.

Tot azi trebuia să se pronunțe Judecătoria Huedin și în dosarul în care fiul lui „CACĂLĂ” este judecat pentru distrugere. După scandalul de la BT, din februarie 2020, „Uraganul”, adică Ionuț Rezmiveș, a mers la Poliția Huedin și a spart un geam. În dosarul lui „Uraganul”, instanța are deja mai multe amânări de pronunțare. Următorul termen anunțat pentru pronunțare în dosarul lui Ionuț Rezmiveș este în 7 februarie 2021.

Click AICI pentru mai multe știri despre „CACĂLĂ”.

Click AICI pentru mai multe știri despre „Uraganul”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.