Ultimate magazine theme for WordPress.

Încă două biserici din zona Huedin au fost sparte de autori NECUNOSCUȚI. Poliția nu i-a identificat nici pe cei de săptămâna trecută

2 1.336

După ce două biserici au fost sparte săptămâna trecută, anchetatorii au fost sesizați de spargerea altor două. Este vorba despre Biserica Reformată și Biserica Ortodoxă din localitatea Domoșu, comuna Sâncraiu.

În perioada 12 – 14 mai, cele două biserici din Domoșu au fost sparte. Sesizarea privind aceste două biserici vine după ce, în aceeași perioadă, au fost sparte bisericile ortodoxe din Călata, comuna Călățele și Ciuleni din comuna Mărgău.

Spre deosebire de Călata și Ciuleni, din bisericile din Domoșu autorii au plecat cu mâna goală. Aceștia nu au găsit bani, nici vin și nici alte lucruri de valoare.

La fel ca în cazul bisericilor din Călata și Ciuleni, anchetatorii au deschis dosar de cercetare penală.

Ancheta în cazul celor patru biserici sparte în zona Huedin bate pasul pe loc. Oamenii legii nu i-au identificat încă pe făptași.

Este posibil ca aceiași autori să fi participat la spargerea celor patru lăcașuri de cult.

Citește și … Două biserici din zona Huedin, sparte de hoți. Autorii, neidentificați, au plecat cu bani și alcool

„La data de 14 mai a.c., Secția 8 Poliție Rurală Huedin a fost sesizată cu privire la faptul că în perioada 12-14 mai a.c., autori necunoscuți ar fi încercat să pătrundă în interiorul Bisericii Ortodoxe din localitatea Domoșu, spărgând un geam.

De asemenea, în aceeași perioadă, autori necunoscuți ar fi pătruns prin efracție în Biserica Reformată din localitatea Domoșu, unde ar fi distrus cutia destinată colectării banilor, însă fără a sustrage vreun bun.

Polițiștii desfășoară cercetări pentru identificarea și depistarea autorilor faptelor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

2 Comentarii
  1. […] Citește și … Încă două biserici din zona Huedin au fost sparte de autori NECUNOSCUȚI. Poliția nu i-a identif… […]

  2. […] Citește și … Încă două biserici din zona Huedin au fost sparte de autori NECUNOSCUȚI. Poliția nu i-a identif… […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.