Ultimate magazine theme for WordPress.

În sfârșit! Licitație pentru aducerea gazului în Huedin. Orașul ar putea intra în normalitate

0 261

Primăria Huedin a finalizat procedura  de licitație publică deschisă, având ca obiect Concesionarea Serviciului Public de distribuție a gazelor naturale în localitatea Huedin.

Din anul 2009, Primăria Huedin face eforturi mari pentru aducerea gazului în oraș. Într-un final, datorită presiunilor primăriei, Ministerul Energiei a rezolvat un vid legislativ vechi de când lumea. Odată cu rezolvarea acestui vid legislativ s-a putut scoate lucrarea la licitație. Rămâne de văzut dacă vor fi firme interesate să participe la licitația pentru lucrarea de aducere a gazului în Huedin. Deschiderea ofertelor are loc în 16 august 2018, la Ministerul Energiei. Costurile lucrărilor sunt estimate la 4 milioane de euro. După data de 16 august vom afla dacă Huedin va avea gaz sau nu.

FLANCO – 16.011

“O muncă titanică! Sperăm din tot sufletul că în data de 16 august 2018 să fie mai mulți ofertanți”, a transmis primarul Mircea Moroșan într-un comunicat de presă.

LIBER

Iată etapele parcurse de Primăria Huedin până acum:

ETAPA I – 2009 – 2012 Construcția magistralei de gaz Aghireșu – Huedin – finalizată 2014.

ETAPA II – depunerea  documentației și avizelor  necesare pentru Distribuția  gazelor în orașul Huedin – finalizată august 2015.

ETAPA III – Hotărâre de Guvern și publicare în Monitorul Oficial al procedurii  de licitație – finalizată – 12 iulie 2018.

ETAPA IV –  Licitație publică deschisă  – 16 august 2018 – de aici ține de Ministerul Energiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.