Ultimate magazine theme for WordPress.

În sfârșit! Licitație pentru aducerea gazului în Huedin. Orașul ar putea intra în normalitate

0 265

Primăria Huedin a finalizat procedura  de licitație publică deschisă, având ca obiect Concesionarea Serviciului Public de distribuție a gazelor naturale în localitatea Huedin.

Din anul 2009, Primăria Huedin face eforturi mari pentru aducerea gazului în oraș. Într-un final, datorită presiunilor primăriei, Ministerul Energiei a rezolvat un vid legislativ vechi de când lumea. Odată cu rezolvarea acestui vid legislativ s-a putut scoate lucrarea la licitație. Rămâne de văzut dacă vor fi firme interesate să participe la licitația pentru lucrarea de aducere a gazului în Huedin. Deschiderea ofertelor are loc în 16 august 2018, la Ministerul Energiei. Costurile lucrărilor sunt estimate la 4 milioane de euro. După data de 16 august vom afla dacă Huedin va avea gaz sau nu.

“O muncă titanică! Sperăm din tot sufletul că în data de 16 august 2018 să fie mai mulți ofertanți”, a transmis primarul Mircea Moroșan într-un comunicat de presă.

Iată etapele parcurse de Primăria Huedin până acum:

ETAPA I – 2009 – 2012 Construcția magistralei de gaz Aghireșu – Huedin – finalizată 2014.

ETAPA II – depunerea  documentației și avizelor  necesare pentru Distribuția  gazelor în orașul Huedin – finalizată august 2015.

ETAPA III – Hotărâre de Guvern și publicare în Monitorul Oficial al procedurii  de licitație – finalizată – 12 iulie 2018.

ETAPA IV –  Licitație publică deschisă  – 16 august 2018 – de aici ține de Ministerul Energiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.