Ultimate magazine theme for WordPress.

Identitatea de brand – componentă vitală pentru o afacere de succes în 2023

0 45
Conținut oferit de: Partener extern. 

O afacere de succes este cea care reușește să stârnească interesul publicului pe care îl țintește, să inspire încredere și să convingă că este alegerea ideală prin ceea ce este și are de oferit. Toate aceste aspecte pot fi bifate printr-o identitate de brand puternică, realizată pe principii și valori definitorii care reușesc să facă diferența pe o piață unde concurența este acerbă. Site-ul propriu este principalul instrument de care te poți folosi pentru a contura și a comunica aspectele care te reprezintă, cu care te diferențiezi și care conving publicul că merită să cumpere de la tine. Solicită o ofertă personalizată de la Web Activ pentru realizare website de prezentare!

PSD NEGRENI

Ce este identitatea de brand și de ce este importantă?

PSD POIENI

În linii mari, identitatea de brand reprezintă totalitatea factorilor care influențează o persoană să-și creioneze o percepție clară cu privire la un brand, la o afacere. Fie că vorbim de conceptul din spatele acesteia, de valori și principii, de elemente vizuale, senzoriale sau verbale, toate acestea conturează un tot unitar cu care te identifici ca brand. Drept urmare, dacă îți dorești că ai o imagine cât mai echilibrată și atractivă, trebuie să acorzi o atenție deosebită fiecăruia dintre acestea.

PSD MĂRGĂU

Un site web propriu este modalitatea ideală prin care poți îngloba toți acești factori și îi poți pune în valoare pentru a contura o percepție cât mai benefică în demersul tău de a-ți atinge obiectivele de vânzări și nu numai. Experiența pe care o are un potențial cumpărător pe site, felul în care îl face să se simtă întreg procesul de cumpărare, elementele de vizual și alți stimuli prezenți pe site reușesc să atragă și să convingă o persoană să finalizeze sau nu o achiziție.

Apelează la serviciile Web Activ pentru crearea unui site de prezentare

Dacă îți dorești un site atractiv și perfect funcțional pentru scopul tău prim, poți apela la ajutor din partea unei echipe de profesioniști care va avea grijă ca fiecare detaliu să fie pus la punct în așa fel încât să transmiți exact ceea ce îți dorești. Web Activ este o agenție de creație digitală, design web și marketing online care, prin experiența de peste 15 ani în domeniu a reușit să ajute zeci de branduri să își paveze calea către succes.

Fiecare abordare de creație este personalizată în funcție de nevoile și obiectivele tale, în așa fel încât site-ul de prezentare să fie doar un instrument care facilitează îndeplinirea acestora. Beneficiezi de cele mai noi tendințe din sfera digitalului, în timp ce se conturează un design unic, personalizat după propriile cerințe. În final, vei avea un site optimizat către vânzări, cu un panou de control, foarte ușor de utilizat, care impresionează și convinge atât prin felul în care arată, cât și prin experiența unică pe care o generează fiecărui utilizator. Toate acestea îți sunt oferite în schimbul unor prețuri competitive, care reflectă întocmai calitatea serviciilor de care beneficiezi și care reprezintă o investiție minimă în raport cu beneficiile pe care le vei obține ulterior.

Echipa Web Activ îți oferă o gamă variată de servicii adaptate de creare site și realizare

pagini web în așa fel încât să ai garanția faptului că lași întreaga responsabilitate în mâinile unor profesioniști. Fără efort sau bătăi de cap ai posibilitatea de a exploata propriul tău site web care să te aducă mai aproape de publicul țintă și să conturezi o comunitate activă, unită și fidelă, care este reflexia succesului afacerii tale.

Cere acum o ofertă personalizată pentru creare site online atractiv și optimizat pentru vânzări la Web Activ!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.