Ultimate magazine theme for WordPress.

Hurdubai’ S Recruiting & Consulting, firma care a adus forță de muncă în diverse domenii de activitate. Apelează tot mai mulți antreprenori la astfel de servicii (A)

0 1.016

Doar în 2022, Hurdubai’ S Recruiting & Consulting a adus în mai multe județe ale țării, inclusiv în județul Cluj, peste 1.000 de muncitori, în diverse domenii de activitate. Companiile mari, dar și cele mici care se confruntă cu lipsa forței de muncă, apelează tot mai des la firme specializate, precum, Hurdubai’ S Recruiting & Consulting, pentru a-și putea continua activitatea.

Lipsa majoră a forței de muncă din România, calificată ori nu, cu accent pe productivitate și eficientă este un subiect important avut în atenție de angajatori. O soluție la îndemână în această perioadă este angajarea muncitorilor asiatici, iar recrutarea de personal asiatic a devenit o cerință frecvența. O mare parte dintre români au ales să lucreze în străinătate, astfel încât personalul din țări asiatice – în general din spațiul non-UE – este văzut ca o metodă de a acoperi nevoi pe termen lung din cadrul firmei. Dar cum aduci muncitorii din Asia în România este o întrebare destul de des întâlnită. În zona Huedin din județul Cluj, spre exemplu, firma Hurdubai’ S Recruiting & Consulting se ocupă de toate formalitățile, astfel încât muncitorii să ajungă în țara noastră și să lucreze. Reprezentanții Hurdubai’ S Recruiting & Consulting execută procedura pentru obținerea avizelor de muncă, vizelor și permiselor de ședere în vederea angajării muncitorilor străini în România.

Deficitul de personal din țară a determinat tot mai mulți angajatori locali să apeleze la agențiile de recrutare personal din Asia. Migrarea a început în 2018, iar numărul aplicanților a început să crească de la an la an. Pentru 2023, se așteaptă un val mult mai mare, aproape dublu comparativ cu anul precedent – peste 100.000 de muncitori asiatici!

CUM FUNCȚIONEAZĂ? ANALIZA FIRMEI

În această primă etapă, are loc o primă discuție ce servește drept sesiune de evaluare a nevoilor firmei. Scopul este ca reprezentanții Hurdubai’ S Recruiting & Consulting să înțeleagă cât mai bine cerințele specifice fiecărei societăți comerciale, competențele și rolul viitorului angajat, punctele esențiale ce trebuie bifate într-un profil de candidat viabil.

CĂUTAREA CANDIDAȚILOR

Odată analizate cerințele firmei angajatoare, echipa Hurdubai’ S Recruiting & Consulting conturează profilul candidatului. Toate datele procesate sunt trimise mai apoi angajatorului, care își dă sau nu aprobarea pe viitorul angajat.

INTERVIU

Pentru a găsi profilurile potrivite, Hurdubai’ S Recruiting & Consulting efectuează verificări în bazele sale de date, dar nu se rezumă doar la atât. Astfel, fiecare candidat este verificat pentru a răspunde nevoilor angajatorului.

Interviurile cu viitorii angajați, de regulă, se țin online.

Beneficiile obținute cu Hurdubai’ S Recruiting & Consulting:

  • Acces rapid la forță de muncă preselectată și calificată.
  • Reducerea costurilor și a timpului pentru găsirea candidatului potrivit.
  • Acces la experiența unui partener specializat capabil să abordeze în manieră unică fiecare proces de angajare, aducând în același timp expertiză din alte sute de proiecte în realizarea unui profil valid, căutare, selecție, recrutare.
  • Suportul unui partener cu competențe integrate pentru întregul proces, capabil să susțină compania client în puncte și etape de obicei ignorate sau lăsate in secundar că prioritate, de obicei cu risc pe termen mediu.

Mai multe informații despre activitatea Hurdubai’ S Recruiting & Consulting găsiți pe grupul de Facebook administrat de societate.

Click AICI pentru a intra în grupul de HR.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.