Ultimate magazine theme for WordPress.

Hoții au furat o adevărată avere de la patroana hotelului Montana

0 4

Hoții au dat lovitura din nou în zona Huedinului. De această dată, prădătorii au furat dintr-o locuință din localitatea Păniceni suma de 8.000 de lei și bijuterii în valoare de peste 62.000 de lei. Victima acestui furt, spun surse din Poliția Orașului Huedin, este Angela Dinea, patroana hotelului Montana din Huedin. Tunul de acum este dat la câteva luni după ce din casa omului de afaceri Gheorghe Rauca, din Huedin, a fost furată suma de 80.000 de euro în luna ianuarie a acestui an. Poliția confirmă furtul. 

Sursele Info Huedin spun că hoții au intrat în casa femeii de afaceri Angela Dinea în noaptea de vineri spre sâmbătă,  1 spre 2 septembrie. Potrivit acestora, hoții ar fi acționat la pont, când știau că femeia nu se afla la domiciliu.

Misiunea polițiștilor din Huedin este extrem de grea. Oamenii legii caută în acest moment „acul în carul cu fân” și asta pentru că la intrarea în Păniceni și la ieșirea din această localitate nu există camere de supraveghere. Cum hoții erau profesioniști, urmele lăsate de aceștia au fost foarte puține la locul furtului, arată sursele noastre.

Carmen Jucan, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, confirmă pentru publicația noastră că acest furt s-a produs.

„La data de 2 septembrie a fost sesizat un furt dintr-o locuinţă, din localitatea Păniceni. Persoana vătămată reclamă sustragerea mai multor bijuterii şi a unei sume de bani. A fost înregistrat un dosar penal, în prezent desfăşurându-se activităţi pentru identificarea persoanelor implicate şi recuperarea prejudiciului”, declară pentru Info Huedin subinspector Carmen Jucan, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

În acest moment oamenii legii au indicii minime despre făptuitori. Dacă în cazul Rauca, cu ajutorul camerelor de supraveghere, au fost identificați doi suspecți, adică un complice și hoțul, în această situație polițiștii trebuie sa afle făptașii folosindu-se de informatori, surse și alte tehnici folosite în munca de poliție adevărată.

Citește și …
Somn ușor Poliția Huedin! Patroana de la Montana poate aștepta mult și bine după aur și bani

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata