Ultimate magazine theme for WordPress.

HALUCINANT! De unde avea polițistul fals UNIFORMA POLIȚIEI ROMÂNE

0 282

După articolul de luni dimineața, în care arătam cum un bărbat din Huedin se dă drept polițist adevărat, ba mai mult iese și în patrulare, conform martorilor, șefii din Poliția Huedin au sărit ca arși. Atât polițistul fals cât și prietenul său care apare într-o fotografie au fost ridicați și duși la audieri. După mai bine de două ore petrecute în sediul Poliției Huedin, Mădălin Dondoș a mărturisit de unde are uniforma.

La nici o oră de la publicarea articolului nostru, polițistul fals și prietenul său erau ridicați și duși la audieri la Poliția Huedin. Dondoș, cel care se pretinde a fi polițist și purta uniforma Poliției Române, a mărturisit de unde o are.

Mădălin Dondoș ar fi declarat în anchetă că a cumpărat uniforma de la un fost polițist, care acum este în pensie.

„Poliţiştii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba despre un bărbat, de 25 ani şi un minor, de 15 ani, din Huedin. Aceştia au fost invitaţi la sediul poliţiei, fiind atenţionaţi cu privire la acţiunile întreprinse, pentru evitarea unor situaţii ce pot genera consecinţe juridice”, precizează Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Mădălin Dondoș, spun sursele noastre, ar fi cercetat în mai multe dosare penale pentru furt de material lemnos. Dondoș este ciurdar, iar atunci când nu e cu vacile pe pășune el îmbracă uniforma poliției și se dă drept polițist, după cum spun apropiații lui.

RUȘINE CELUI CARE A VÂNDUT UNIFORMA

În timp ce unii polițiști care au ieșit la pensie își păstrează cu sfințenie haina îmbrăcată toată viața, alții fără caracter ajung să o vândă pe bani de nimic.

L-am întrebat pe un polițist aflat în rezervă (în pensie) dacă și-ar vinde uniforma și iată ce ne-a răspuns.

„Datorită uniformei și a caracterului meu am fost respectat toată viața. Uniforma de poliție este aproape singurul element cu care rămâi după ce ieși la pensie, e singurul element care îți aduce aminte de întreaga carieră. Uniforma face parte din viața polițistului, chiar și după pensionare. Eu pe a mea am așezat-o în dulap, la loc de cinste, unde merită să stea până la finalul vieții mele. Când deschid șifonierul și mă uit la ea, mă apucă un sentiment de nostalgie și de mândrie totodată. Nu mi-aș vinde uniforma nici pentru tot aurul din lume”, spune polițistul pensionat de câțiva ani.

SITUAȚII ÎN CARE UNIFORMA POLIȚIEI A MAI FOST PURTATĂ ILEGAL

În 2013 – 2014, un polițist din Huedin își îmbrăca amanta în uniforma Poliției Române și o scotea în patrulare, în mod ilegal desigur.

Recent, în 2017, polițistul local din Călățele a îmbrăcat și el o parte din uniforma Poliției Române pentru a căpăta mai mult respect în comunitatea sa. Localul se dădea și șef, deși era singurul polițist din toată comuna.

Citește și …
FOTO – ATENȚIE! Polițist FALS în Huedin. Polițiștii adevărați nu au aflat că cineva batjocorește haina statului

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.