Ultimate magazine theme for WordPress.

Gheorghe Boca, primarul din Poieni, face preș din lege. Și primarul din Beliș a făcut la fel

0 476

Gheorghe Boca, primarul comunei Poieni, se pare că ascunde ceva și face din lege preș de șters pe picioare, la fel cum a făcut primarul din Beliș lunile trecute. Altfel nu se explică motivul pentru care refuză să ne pună la dispoziție, conform legii, informații de interes public. INFO Huedin i-a făcut edilului Reclamație administrativă, iar dacă acesta nu va răspunde solicitării noastre va fi chemat în fața judecătorilor Secției de Contencios Administrativ a Tribunalului Cluj.

AVOCAT

În data de 13 noiembrie, printr-o solicitare realizată în baza legii 544/2001, îi ceream lui Boca următoarele documente și informații:

„În baza legii 544/2001, privind liberul acces la informațiile de interes public, vă solicităm să ne puneți la dispoziție, în format DOC/DOCX, JPG și PDF, copii după fluturașele de salariu sau stat de plată, extras de cont, din perioada ianuarie – octombrie 2017, a doamnei Natalia Țîrlea, angajată în cadrul instituției dvs.”

Natalia Țîrlea este consiliera personală a primarului Gheorghe Boca din Poieni. Aparent, Natalia Țîrlea a fost mărul discordiei în luna noiembrie, când soțul ei Călin Țîrlea l-a bătut pe polițistul Octavian Brișan.

Din data de 13 noiembrie au trecut mai mult de 30 de zile, termenul legal în care Primăria Poieni trebuia să ne răspundă.

foto: Facebook

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.