Ultimate magazine theme for WordPress.

Furt din Flanco Huedin. Pe lângă furt, autorul a mai comis 3 infracțiuni în drumul său spre Huedin

1 2.426

La data de 29 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui tânăr de 26 de ani din comuna Apahida, sat Dezmir, bănuit de comiterea unui furt din Flanco Huedin.

Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că la data de 15.03.2021, în jurul orei 12:30, cel în cauză ar fi sustras din interiorul societății aparatură electronică, cauzând un prejudiciu în valoare de 3.199 de lei.

În urma percheziției, aparatura sustrasă a fost identificată, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Tânărul de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Deoarece, din cercetările efectuate a rezultat faptul că la data comiterii infracțiunii, acesta ar fi condus un autoturism neînmatriculat, având aplicate plăcuțele cu numărul de înmatriculare aparținând unui alt autovehicul și fără a poseda permis de conducere, cercetările au fost extinse pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu numere false și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Citește și … Decizia procurorilor din Huedin în cazul furtului din Flanco. Autorul a comis 4 infracțiuni într-o zi

1 Comentariu
  1. Harry poker spune

    Ce a muscat-o fraierul….sper sa mai urmeze si altii, din cate se aude sectia de politie din Huedin s-a ridicat destul de bine si are oameni competenți, ca mai demult…. praf….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.