Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO/VIDEO – Zona Huedinului, măturată de vijelia de duminică. Imagini nemaivăzute

0 259

În urma furtunii de duminică seara, din județul Cluj, zeci de localități au fost afectate și au fost înregistrate pagube majore. Zona de munte a județului Cluj a fost cea mai afectată. Pagube au fost înregistrate și în Dej și Gherla. Mai jos, galerie foto/video din cele mai afectate zone ale județului Cluj. 

IONEL SERVICE

La Huedin, furtuna a făcut prăpăd. Parcul de lângă Casa de nunți a fost pus la pământ aproape în totalitate, arborii fiind rupți de vijelie. De departe, cea mai gravă situație s-a înregistrat la Spitalul Orășenesc Huedin, unde acoperișul, în totalitate, a fost spulberat de vânt. Și în alte zone din Huedin au fost probleme.

La Lunca Vișagului, comuna Poieni, pe o porțiune de zeci de kilometri, arborii au fost rupți și aruncați peste șosea, blocând astfel accesul auto. O ambulanță care trebuia să ajungă la o gravidă a rămas blocată, iar pompierii au curățat peste 20 de kilometri de drum.

Prefectul Clujului, Ioan Cherecheș și Ioan Moldovan, șeful ISU Cluj, s-au deplasat în teren și au făcut o primă evaluare a situației.

FURTUNĂ HUEDIN

FURTUNĂ AGHIREȘU

FURTUNĂ LUNCA VIȘAGULUI

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.