Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO/VIDEO – TIR cu porci răsturnat în Huedin. Cei mai repezi de mână ar fi rămas cu câteva exemplare

1 9.031

Două autospeciale de pompieri au fost alertate, în jurul orei 18:00, ca urmare a răsturnării unui autotren care transporta porci vii, pe raza orașului Huedin. TIR-ul era înmatriculat în Ungaria și se îndrepta spre Suceava. Potrivit unor martori, mai mulți cetățeni de etnie rromă ar fi apucat să fure câteva exemplare de porcine. Polițiștii nu confirmă, dar nici nu infirmă acest aspect și susțin că se efectuează cercetări.

Autotrenul, care transporta aproximativ 190 de capete, s-a răsturnat în apropierea unui complex comercial și a angrenat în cădere și un panou publicitar din parcarea acestuia. Șoferul a fost consultat de către echipajul medical, însă a refuzat transportul la spital. Pompierii, alături de autoritățile locale și localnici au sprijinit șoferul să scoată animalele care erau prinse sub structura remorcii și le-au improvizat un țarc în parcarea complexului. Urmează să sosească un alt autotren al companiei pentru a prelua animalele și a le transporta mai departe, precum și un utilaj al unei companii private pentru a repune autotrenul pe roți.

„Din primele info de la fata locului, in Huedin pe DN 1, in curba de lângă parcarea Lidl un TIR care transporta porci s-a răsturnat. Animalele erau transportate dinspre Ungaria spre Suceava. Se asteapta un alt transport pentru a prelua animalele. A fost anunțat și DSVSA pentru verificari de specialitate. Nu sunt victime umane”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj într-o informare scrisă.

1 Comentariu
  1. Adrian spune

    Sa le fie rușine celor care au abuzat.. În loc sa il ajute pe om mai bn îl îngroapă faină” reclama”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.