Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO/VIDEO – Accident mortal în Huedin, la intersecția DN1 R cu DN1 E60

1 7.488

Un bărbat de 74 de ani, din Huedin, a murit strivit sub roțile unui camion. Accidentul a avut loc marți dimineața, la intersecția DN1 R cu DN1 E60, în centrul orașului Huedin. Medicii sosiți de urgență la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru bărbat și au declarat decesul acestuia.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 74 de ani circula cu o bicicletă pe DN1 R, iar la un moment dat a oprit, a coborât și a încercat să traverseze strada prin loc nepermis, dinspre Primăria Huedin spre locul cunoscut „La Vădan”.

Camionul circula tot pe DN1 R, iar șoferul avea intenția ca la intersecția cu DN1 E60 să vireze spre Oradea. Înainte de virajul la stânga, bărbatul de 74 de ani a fost prins sub roțile camionului.

Potrivit primelor informații, bărbatul de 74 de ani s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii, iar camionul circula regulamentar. Șoferul camionului nu a consumat alcool înainte de a urca la volan. Dacă a consumat sau nu alcool biciclistul, rămâne de văzut la necropsie.

„Din primele informații, un bărbat de 74 de ani, din Huedin, care se deplasa cu bicicleta pe strada Avram Iancu, ajuns la intersecția cu strada Piața Republicii (DN1E60), a coborât de pe bicicletă și s-a angajat în traversarea părții carosabile, fiind lovit de un ansamblu de vehicule care, ajuns în intersecție, ar fi efectuat un viraj la stânga pe DN1E60. Din nefericire, în urma evenimentului a rezultat decesul bărbatului de 74 de ani. Conducătorul ansamblului de vehicule, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Zalău, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, remisă publicației noastre – INFO Huedin.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, dosar în cadrul căruia vor fi lămurite toate aspectele.

1 Comentariu
  1. Dan spune

    Condoleanțe familiei și pietonii trebuie sa fie mai atenți și sa treacă strada doar prin locuri special amenajate in acest sens.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.