Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Vești bune despre drumul care leagă Huedinul de Cetatea Veche

0 233

Parcă uitați de lume și fără asfalt pe drumuri, în 2017, oamenii din Cetatea Veche au o speranță. Primăria Huedin a câștigat un proiect, iar drumul care leagă Huedinul de Cetatea Veche va fi reabilitat în totalitate. Primarul Mircea Moroșan spune că în 2018 oamenii din Cetatea Veche vor avea asfalt.

Primăria Huedin trebuie să depună documentele pentru obținerea avizelor, după care se trece la licitație și începerea lucrărilor.

Mircea Moroșan – primar Huedin

„Noi am câștigat un proiect prin PNDR. Se vor asfalta 14 kilometri de drum în Cetatea Veche. Trebuie să depunem documentația pentru obținerea avizelor până în data de 30 octombrie 2017. După obținerea avizelor se trece la faza de licitație și dacă totul este în regulă și nu sunt contestați în 2018 în Cetatea Veche va fi asfalt. Proiectul are o valoare de 135 de miliarde de lei vechi. Dorința noastră cea mai mare este să finalizăm această lucrare cât mai repede, astfel încât oamenii să nu mai aibă de suferit din cauza infrastructurii”, precizează primarul Mircea Moroșan pentru INFO HUEDIN.

MAI JOS, IMAGINI CU STAREA ACTUALĂ A DRUMULUI.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.