Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Un bătrân din Căpușu Mic a rămas fără agoniseala de-o viață. El a ajuns la spital cu arsuri

0 432

Trei autospeciale pentru stins incendii din cadrul subunităților din Gilău și Florești, alături de o autospecială a serviciului voluntar pentru situații de urgență din Căpușul Mare și un echipaj SMURD au intervenit, sâmbătă dimineața, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit, o bucătărie de vară și câteva anexe din localitatea Căpușu Mic.

Un bărbat de aproximativ 80 de ani a suferit arsuri la nivelul feței și mâinilor și a fost preluat de echipajul SMURD pentru transport la spital. Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit bucătăria de vară și anexele cuprinse în întregime de flăcări, precum și acoperișul casei de locuit.

Pompierii s-au luptat mai bine de trei ore cu flăcările și au reușit să oprească propagarea în limitele în care le-au găsit. Au fost distruse de incendiu bucătăria de vară cu mobilierul și aparatele casnice din aceasta, anexele gospodărești alături de aproximativ 1.000 de kilograme de lemne și acoperișul casei de locuit, cu o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. A fost degradat și tavanul locuinței, fără a se extinde la încăperile casei.

Din cercetările preliminare se pare că aragazul/furtunul sau butelia pentru alimentare cu gaz a aparatului de gătit avea un defect, iar în momentul când bătrânul a vrut să aprindă focul pentru gătit s-au aprins lucrurile din apropierea aparatului de gătit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.