Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Un autotren a părăsit partea carosabilă în zona Valea Drăganului. Șoferul, imprudent

0 1.208

Un autotren a părăsit, parțial, partea carosabilă în zona localității clujene Valea Drăganului. Polițiștii au stabilit că șoferul profesionist a fost imprudent și a condus cu viteză pe carosabilul umed. Evenimentul rutier a avut loc vineri seara.

AVOCAT

TIR-ul a suferit avarii în urma părăsirii șoselei, astfel că au existat informații privind scurgeri de hidrocarburi. La fața locului s-au deplasat și pompierii din Huedin, care au asigurat măsurile de protecție specifice în astfel de cazuri.

ALESIA

Oamenii legii au ajuns la concluzia că șoferul de 50 de ani, din județul Bihor, a condus imprudent. El nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, și astfel a intrat în derapaj.

Ulterior, conducătorul autotrenului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit cu TIR-ul, parțial, în afara căii de rulare.

Apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 18:15. Din fericire nu s-au înregistrat victime omenești, dar traficul a fost afectat pe DN1 E60. Două echipaje de poliție au dirijat traficul aproximativ două ore. În cele din urmă, autotrenul a fost dus de la locul accidentului și traficul a revenit la normal.

Conducătorul auto nu a consumat alcool înainte de a urca la volan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.