Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Trupa de șoc a Poliției Huedin a confiscat o mașină și zeci de metri cubi de lemn. Bonus, amenzi usturătoare

0 241

În perioada 12-18 martie 2018, poliţiştii din cadrul Posturilor de Poliţie Comunale Negreni, Beliş, Mărişel şi Sâncraiu, împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Huedin, au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite în domeniul silvic. Este cunoscut faptul că polițiștii din Beliș, Mărișel, Negreni și Sâncraiu formează o echipă de temut pe zona de munte, atunci când vine vorba de depistarea și sancționarea contravențiilor sau infracțiunilor silvice.

Polițiștii au verificat modul de respectare a legislației pe linie silvică, de completare a documentelor de însoțire și proveniență a materialului lemnos, legalitatea acestora, implementarea în aplicația I WOOD TRACKING.

În cadrul acțiunilor, au fost verificate 24 de autovehicule și o societate comercială. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 9.000 de lei. Totodată, au fost confiscați 84 de metri cubi de material lemnos, în valoare de circa 17.000 de lei, și a fost indisponibilizat un autovehicul în valoare de aproximativ 8.000 de euro.

Polițiștii vor continua acțiunile pe această linie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.