Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Se poate și la sat! Părintele Dejeu din Bucea, o adevărată comoară. Alături de oameni a salvat alte vieți!

0 1.419

Zeci de persoane au donat sânge în satul Bucea din comuna clujeană Negreni. Sesiunea de donare de sânge a fost organizată de preotul ortodox din Bucea, Mircea Dejeu. Ca la chemarea unui lider, oamenii au răspuns invitației de a salva alte vieți prin donare de sânge. Nu este prima acțiune de acest fel organizată de preotul Dejeu.

Zilele trecute a avut loc evenimentul, la Casa de Cultură din Bucea. Și de această dată, organizatorul ediției de donare a fost preotul părintele Dejeu, care a dus, prin fapte bune, numele comunei Negreni și a satului Bucea în toate colțurile județului și nu numai.

Marți, încă de la primele ore ale dimineții, zeci de oameni din Bucea și din zonă s-au prezentat pentru a dona sânge. Printre donatori s-au aflat și alți preoți, călugări, cadre medicale și chiar polițiști.

Campania s-a dovedit a fi un succes și de această dată. Părintele Mircea Dejeu a mai organizat astfel de campanii în trecut și s-a implicat în comunitatea din Bucea și nu numai. De-a lungul timpului el a fost sprijin, chiar și material, cu ajutoare, pentru sute de oameni aflați la nevoie.

Sprijin în această campanie de donare de sânge a fost personalul din cadrul Centrului de Transfuzie Sanguina Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.