Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – „Se adună șobolani” | Amendă maximă pentru un bărbat care a amenajat un depozit ilegal de gunoi în Huedin

0 972

Un bărbat a primit amenda maximă de la polițiștii locali din Huedin, după ce pe terenul său a amenajat un depozit ilegal de gunoi. În plus, el a fost obligat ca în termen de 5 zile să facă curățenie.

Problema gunoaielor de pe strada Prundului din Huedin a fost semnalată, la INFO Huedin, de către un locatar. Potrivit acestuia, în zona respectivă au fost văzuți șobolani și chiar un șarpe.

„Locuim pe strada Prundului şi în spatele casei, pe un teren privat, în marginea străzii, s-a făcut depozit de gunoi, Pata Rât (aproape). Se adună şobolani, un copil a văzut ieri un şarpe. Dezastru. Ne-ați putea ajuta (publica) problema?”, a precizat reclamantul.

Imaginile primite, însoțite de datele necesare, au ajuns la Poliția Locală Huedin. Agenții au pornit în teren și l-au identificat pe proprietarul terenului, în scurt timp, fiind vorba despre un bărbat care locuiește în Călățele. În cursul zilei de miercuri, el a fost amendat de polițiștii locali.

AMENDA MAXIMĂ PENTRU DEPOZITUL ILEGAL DE GUNOI

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Huedin, proprietarul terenului a primit amenda maximă de 2.500 de lei. În plus, acestuia i s-a pus în vedere să facă curățenie pe terenul respectiv în maxim 5 zile. În caz contrar, el va fi sancționat din nou.

Sesizări la Poliția Locală Huedin se pot face la următorul număr de telefon: 0759.042.959

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.