Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Razie a polițiștilor de la Huedin pentru prevenirea delictelor silvice

0 1.276

La data de 5 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin, cu sprijinul personalului din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au acționat pentru combaterea și prevenirea delictelor silvice, precum și a celor privind piscicultura și acvacultura.

Totodată, efectivele angrenate au acționat cu scopul verificării respectării măsurilor impuse în această perioadă, conform Legii 55/2020, precum și în vederea asigurării siguranței traficului rutier și impunerea unei discipline în rândul conducătorilor auto.

Au fost verificate astfel  51 de autovehicule și legitimate peste 70 de persoane, iar în urma abaterilor înregistrate, polițiștii au aplicat 44 de sancțiuni contravenționale.

29 de sancțiuni contravenționale au reprezentat nerespectări ale normelor privind circulația rutieră, fiind totodată reținute în vederea suspendării 2 certificate de înmatriculare.

De asemenea, alte 3 sancțiuni contravenționale au fost aplicate conform cadrului normativ privind domeniul silvic, piscicol și al acvaculturii, fiind totodată confiscată cantitatea de 102,453 metri cubi de material lemnos și aplicată o sancțiune de 5000 de lei, în baza Legii 171/2010.

În cadrul acțiunii desfășurate, polițiștii au constatat în flagrant o infracțiune rutieră, fiind efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.