Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Razie a polițiștilor de la Huedin. La Mărgău, lemne confiscate

0 1.553

În scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, creșterii gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic și combaterii delictelor silvice, la data de 12 noiembrie, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au desfășurat o acțiune punctuală pe raza de competență.

De asemenea, activitățile desfășurate de aceștia au vizat verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară stabilite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

morosan-300×250

Astfel, au fost legitimate 57 de persoane și verificate peste 40 de autovehicule.

Urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 38.235 de lei.  Dintre acestea, 29 au fost aplicate pentru încălcări ale normelor rutiere prevăzute de OUG 195/2002 R, fiind retras în acest context un certificat de înmatriculare.

În cadrul acțiunii polițiștii au verificat depozitele a 3 societăți comerciale de pe raza comunei Mărgău, iar în urma neregulilor constatate pe linia prelucrării și depozitării materialelor lemnoase, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 .

În acest sens au fost aplicate 4 măsuri complementare de confiscare a unui volum total de 54,95 m.c. de material lemnos.

Totodată, alte 9 sancțiuni au fost aplicate pentru încălcări ale normelor de protecție individuală prevăzute de Legea 55/2020, 3 sancțiuni pentru încălcarea OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, încălcarea normelor privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, dar și în conformitate cu Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.