Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Principele Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, vizită în comuna Poieni

0 713

Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, a vizitat comuna clujeană Poieni. S-a întâmplat asta la finalul lunii octombrie, iar luni au apărut primele imagini de la acel moment. Vizita Principelui face parte dintr-un proiect de promovare a frumuseții satelor românești.

În comuna Poieni, Nicolae al României a fost primit de edilul Gheorghe Boca. După un tur al comunei, Principele s-a declarat fermecat de frumusețile locului, dar și de obiceiuri și tradiții.

„Spre sfârșitul lunii octombrie, Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, a vizitat comuna noastră, în cadrul unui proiect de promovare al satelor frumoase din România, la inițiativa președintelui APDT, Cosmin Giurgiu. Principele a fost primit cu bucurie de către primarul comunei Poieni, dl.Gheorghe Boca, dar și de către gazdele pe unde a poposit. Deși vizita a fost una de doar câteva ore, cu scopul unor filmări, Nicolae a rămas impresionat de frumusețile comunei noastre, de modul cum se fac murunile la Morlaca și de Cetatea și Moara de Apă de la Bologa”, se arată într-un comunicat al Primăriei Poieni.

Nicolae al României a luat străzile la pas, a făcut fotografii cu localnicii, dar a vizitat și câteva ateliere meșteșugărești.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.