Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Primarul Moroșan a făcut piața și a discutat cu producătorii locali. Îndemnul edilului către cetățeni

0 736

Primarul Mircea Moroșan a fost în piața din Huedin, marți. Acesta a stat de vorbă cu producătorii locali și chiar a făcut unele cumpărături pentru casă.

Mircea Moroșan spune că administrația publică locală depune toate eforturile pentru ca piața să se desfășoare în cele mai bune condiții.

„Pentru huedineni, ziua de marți este una cu tradiție și reprezintă un eveniment cu rădăcini adânci în istoria urbei noastre. De-a lungul timpului, comerțul local a evoluat și a cunoscut propriile etape de dezvoltare, însă un aspect a rămas același, anume faptul că marțea, la piața din Huedin găsești produsele proaspete, gustoase și sănătoase ale producătorilor locali”, a scris Moroșan pe Facebook.

Edilul a făcut un apel la huedineni să facă cumpărături de la producătorii locali.

„Vă încredințez de faptul că administrația publică locală a orașului Huedin depune toate eforturile pentru desfășurarea în bune condiții a pieței volante săptămânale. Totodată vă încurajez să cumpărați alimente, fructe și legume proaspete de la producătorii locali. Prin aceasta, le susținem activitatea și vom beneficia în continuare de produse de calitate”, a mai spus edilul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.