Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Primăria Izvoru Crișului a atras în comună 20 de milioane de lei, în 2022. Ultimul proiect vizează renovarea completă și extinderea Școlii Gimnaziale “Kos Karoly”

0 908

A fost un an bun pentru Izvoru Crișului. Reprezentanții comunei au reușit să atragă finanțare în valoare de 20 de milioane de lei. Banii se duc în proiecte de modernizare a comunei. Odată implementate aceste proiecte, este evident că și calitatea vieții localnicilor va crește.

De departe, cea mai mare finanțare este în valoare de 10 milioane de lei. Banii se vor duce spre realizarea de rețele de apă și canalizare menajeră în satele Șaula și Nadășu. Ultimul proiect pentru care Izvoru Crișului a primit o finanțare de 3 milioane de lei vizează renovarea completă și extinderea Școlii Gimnaziale “Kos Karoly”.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Bodis Vasile a făcut un rezumat al fondurilor atrase de Primăria Izvoru Crișului în 2022. Edilul le mulțumește celor implicați în atragerea de fonduri și colegilor din partidul politic din care face parte.

“Încheiem anul 2022 cu încă o veste bună, Comuna Izvoru Crișului a câștigat încă un proiect, de această dată proiectul vizează renovarea completă și extinderea Școlii Gimnaziale Kos Karoly din Izvoru Crișului. Proiectul nostru a fost depus la Administrația Fondului pentru Mediu, iar valoarea de finanțare este de 3 milioane de lei.

Asftel, în anul 2022 comuna noastră a obținut finanțare pentru patru proiecte mari:

Renovarea caselor tradiționale prin programul Promovarea Celor 12 rute cu arhitectură tradițională- 1.500.000 lei

 Alimentare cu apă și canalizare menajeră în satele Șaula și Nadășu în cadrul Programului Anghel Saligny- 10 milioane lei

Construire pistă de biciclete între localitățile Izvoru Crișului și Șaula, finanțare obținută prin PNRR- 3milioane lei

Modernizarea Școlii Gimnaziale Kos Karoly Izvoru Crișului, proiect câștigat prin AFM- 3 milioane lei

Mulțumesc UDMR pentru susținere, și tuturor persoanelor implicate în atragerea acestor fonduri! Vă doresc pe această cale un An Nou Fericit, plin de realizări!”, precizează Bodiș Vasile, primarul din Izvoru Crișului, pe pagina sa de Facebook.  

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.