Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Primăria Huedin le mulțumește voluntarilor implicați în campania de ecologizare a orașului. Tone de gunoi adunate

0 972

Zeci de persoane din Huedin s-au adunat, sâmbătă, pentru a participa la o amplă acțiune de ecologizare organizată de Primăria Huedin. Cetățeni simpli, membri în asociațiile de locatari și angajați din entitățile cu activitate economică de pe raza orașului Huedin au participat la o acțiune de ecologizare a grădinilor, curților, spațiilor comune și spațiilor în care își desfășoară activitatea. Campania de curățenie s-a desfășurat în perioada 2-7 mai, iar sâmbătă a fost cea mai intensă zi.

Sâmbătă, zeci de voluntari au răspuns apelului lansat de Primăria orașului Huedin și au participat la acțiunea de ecologizare.

Cetățenii cu spirit civic au strâns peste 1000 de saci de gunoi și alte câteva tone au fost încărcate direct în mașini și transportate la rampa de gunoi.

„Azi am fost o echipă și am demonstrat că împreună putem face lucruri bune pentru orașul nostru. Felicitări cetățenilor responsabili!

Administrația locală are toleranță zero față de cei care aruncă gunoi în afara spațiilor special amenajate. Atunci când acest lucru se întâmplă, vă rugăm să ne ajutați să-i identificăm pe cei responsabili și să-i tragem la răspundere.

Cu toții trebuie să știm că un oraș curat este responsabilitatea noastră, a tuturor. Vă mulțumim”, se arată într-un comunicat al Primăriei Huedin.

Acțiunea de ecologizare se repetă în fiecare an.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.