Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Peste 2.000 de litri de combustibil, trecuți pe autospeciala de pompieri de la Beliș în 6 luni

0 431

Peste 7 mii de kilometri a făcut mașina de pompieri din subordinea Primăriei Beliș. Asta reiese din calculele noastre, după ce reprezentanții primăriei ne-au comunicat câtă motorină a fost trecută pe autospeciala de stingere a incendiilor. Mai bine de două tone de motorină figurează în acte că ar fi consumat mașina de pompieri. Cu cele două tone de motorină, mașina de pompieri ar fi făcut, fără grijă,  un drum până în Spania și înapoi. Consum de motorină cu semnul întrebării se înregistrează și pe excavatorul primăriei.

Întrebați câte intervenții justificate a avut autospeciala, primarul și contabila au răspuns „toate au fost justificate”, fără a preciza la câte incendii a intervenit acea autospecială de pompieri și fără a preciza câte ore de funcționare a avut excavatorul primăriei. Sursele noastre spun că mașina de pompieri nu a avut mai mult de patru intervenții în perioada aprilie – septembrie 2017. De altfel, autospeciala nu poate fi încărcată cu apă din cauza unor defecțiuni.

Le-am cerut reprezentanților primăriei să ne comunice  consumul din perioada aprilie – septembrie 2017, să nu poată spune că au folosit cele două utilaje la deszăpezire, dar se pare că la Beliș ninge și primăvara și vara, dacă ne uităm pe răspunsurile primite.

Citiți răspunsul venit din partea Primăriei Beliș și faceți abstracție de plusul sau minusul de litere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.