Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Pericol de moarte pe strada Protopop Aurel Munteanu

0 344

Zeci de oameni își pun viața în pericol, în fiecare zi, pe strada Protopop Aurel Munteanu din Huedin. După turnarea asfaltului marcajele s-au șters, dar indicatoarele care semnalizează trecerea de pietoni au rămas.

AVOCAT

Problema este că acele indicatoare care semnalizează trecerea de pietoni nu sunt vizibile de la distanță, din cauza vegetației, astfel că oamenii care se încumetă să traverseze DN1 E 60 își riscă viața. Mai mult de atât, trecerea de pietoni este situată exact în curbă.

ALESIA

„Pe strada P.A.Munteanu la intersectia cu 1 Mai in fata la Profi exista o trecere de pietoni care nu este marcata, doar semnalizata cu semn de circulatie. Problema este ca masinile nu opresc la acea trecere desi trec chiar mamici cu copii si carucioare. Ar trebui si aplicat marcajul corespunzator ca sa se vada mai bine ca e trecere pentru pietoni. O zi deosebita!”, atrage atenția un cititor Info Huedin.

Contactat telefonic, Gheorghe Călătan, șeful Poliției Locale Huedin, ne-a declarat că cel mai probabil săptămâna viitoare vor fi refăcute marcajele. CNADNR este responsabilă de trasarea zebrei.

Până atunci, oamenii își riscă viețile în continuare. Autoritățile locale din Huedin nu pot face legal nimic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.