Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Motive pentru care trebuie să mergi la Restaurant Casa Alesia Poieni, cel puțin o dată (A)

0 851

Fie că dorești să te răsfeți cu un mic dejun delicios, un prânz, o cină romantică sau poate te-ai săturat de semi-preparate și dorești să guști din bunătățile tradiționale românești, fie din alte motive bazate pe lipsa timpului pe care ar trebui să-l petreci în bucătărie gătind, este inevitabil să nu alegi cel puțin o dată la câteva săptămâni o masă la restaurant.

 Masa aceea nu poate fi rezervată oriunde dacă dorești să rămâi, cu adevărat, cu o amintire plăcută. Trebuie să alegi cu grijă un restaurant pentru a lua o masă copioasă, sănătoasă și delicioasă, în zona ta.

Nu zicem că noi le-am cunoaște pe toate. Dar vrem să-ți arătăm că știm, cu siguranță, cel puțin 5 motive pentru care să alegi Restaurant Casa Alesia din Poieni. Așa că ne-am gândit să ți le enumerăm azi, în rândurile ce urmează.

Motive pentru care alegi Restaurant Casa Alesia Poieni:

1. Cine nu ar prefera o masă delicioasă și sănătoasă, într-o locație deosebită și într-o ambianță plăcută? Acesta ar trebui să fie primul criteriu de selecție atunci când dorim să mâncam la restaurant, iar Casa Alesia Poieni îl îndeplinește.

2. La Casa Alesia Poieni te așteaptă adevărata tradiție românească într-o singură farfurie. Toate preparatele, toată magia culinară a românilor, le poți încerca prin comandarea oricărui meniu. La următoarea vizită la Casa Alesia ai putea încerca un antricot de vită copt pe jar ori un cotlet de berbecuț.

FOTO 1 – cotlet de berbecuț. FOTO 2 – antricot de vită în copt pe jar.

3. Diversitatea e la ea acasă, dacă tot discutăm despre meniuri. Rețetele se întrec una pe alta, iar bucătarii restaurantului descoperă pe zi ce trece noi modalități de a-ți fi pe plac. Poți începe ziua la Casa Alesia, la o cafea și un mic dejun delicios, spre exemplu.

4. Ai avut vreodată senzația că nu te saturi după ce tocmai ai terminat meniul? Ei bine, la Casa Alesia nu se va întâmpla asta. În plus, indiferent de cât de multă mâncare ai comandat, lasă loc și pentru un desert delicios. Nu vei regreta!

Carrotcake cu gust de care cu siguranță te îndrăgostești

5. Poziția Restaurantului Casa Alesia este una ideală, fiind în apropierea mai multor localități și a orașului Huedin.

Restaurant Casa Alesia organizează diverse evenimente, dar oferă și servicii de catering. Nu uita să ceri detalii la telefon 0741.044.543 sau direct în locație – Poieni, numărul 241. Detalii despre restaurant găsești și pe pagina de Facebook, click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.