Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – FOTO – Moarte teribilă la Poiana Horea

0 5.237

Accident mortal. De o moarte teribilă a avut parte un bărbat în localitatea clujeană Poiana Horea, comuna Beliș. Autoturismul condus de acesta a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în râul care traversează localitatea. Potrivit localnicilor, bărbatul nu ar fi murit pe loc, dar nici nu i-a sărit nimeni în ajutor. UPDATE – Articol actualizat, mai jos, cu datele șoferului.

morosan-300×250

Accidentul rutier s-a produs în jurul ore 06:00, sâmbătă dimineața. Oamenii au auzit claxoane venite de la un autovehicul, dar nu au acordat importanță.

„Pe la 6 și ceva a auzit vecinul claxoane venite de la o mașină, dar nu a acordat importanță. Pe la 10, când a ieșit cu vacile, a văzut mașina răsturnată în vale și pe șofer mort în ea. A intrat apă în mașină și nu a putut ieși șoferul, posibil să se fi înecat”, ne spune un localnic din Poiana Horea.

Potrivit polițiștilor de la rutieră, bărbatul, care se afla singur în mașină, conducea pe DN1 R – direcția Beliș – județul Alba. Într-o curbă la stânga, din motive necunoscute, autovehiculul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în albia râului care traversează localitatea.

Autoturismul figurează pe numele unui cetățean italian. Nu se știe la acest moment dacă cetățeanul italian se afla la volan și asta pentru că anchetatorii nu au ajuns încă în posesia documentelor. Cadavrul urmează să fie scos din autovehicul. Medicii legiști vor stabili cauza exactă a decesului. Revenim cu detalii.

UPDATE – 1

Datele conducătorului auto decedat: cetățean italian, domiciliul în municipiul Turda, 73 de ani. Trupul bărbatului urmează a fi transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei.

Bărbatul avea asupra sa o declarație pe proprie răspundere. Polițiștii au aflat că italianul se deplasa spre Spitalul Câmpeni, județul Alba, în interes profesional.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.