Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Lucrările de introducere a gazului în Huedin au început

0 910

Ieri, 28.05.2020, ora 10:00, în prezenţa reprezentantanţilor SC NOVA POWER & GAS SRL şi al reprezentantului Primăriei oraşului Huedin, arhitect şef Haş Paul, a avut  loc predarea amplasamentului lucrărilor de realizare a obiectivului ,,Înfiinţare reţea de distribuţie a gazelor naturale şi branşamente de gaz, în localitatea Huedin judeţul Cluj,, conform autorizaţiei de construire nr. 6 / 16.04.2020 emisă de Primăria oraşului Huedin. 

Proiectul este unul complex iar predarea amplasamentelor se va realiza în mai multe etape, pe străzi, pe grupuri de străzi, în funcţie de evoluţia lucrărilor autorizate.  Lucrările în prima zi s-au desfășurat pe strada Crișului.

Acesta este una dintre etapele din cadrul investiţiei, constând în realizarea unui obiectiv de mare însemnătate pentru oraşul Huedin, respectiv investiţia în realizarea reţelei de distribuţie a gazului metan în oraşul Huedin, fapt de natură să asigure confortul termic al populaţiei şi care va crea premisele dezvoltării ulterioare a oraşului, acesta fiind necesar pentru utilizatorii industriali actuali şi potenţiali.

final-articol

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.