Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Lucrări de întreţinere pe drumul judeţean DJ 108C, pe sectoarele Mănăstireni – Ardeova şi Ardeova – DN1

0 160

Consiliul Judeţean Cluj anunţă locuitorii din zonă şi participanţii la trafic că, în funcţie de tipul de lucrări, pe drumul judeţean DJ 108C se derulează lucrări de întreţinere curentă şi periodică pe două sectoare, respectiv pe sectorul cuprins între localităţile Mănăstireni şi Ardeova şi pe sectorul cuprins între localitatea Ardeova şi joncţiunea cu drumul naţional DN 1. În primă fază se toarnă covor asfaltic pe drumul de 2,3 kilometri dintre Mănăstireni și Ardeova, iar de la Ardeova până în DN1 vor fi efectuate lucrări de reparații.

AVOCAT

Astfel, pe sectorul Mănăstireni – Ardeova au demarat în aceste zile lucrări de aşternere de covor asfaltic în două straturi, pe o lungime de 2,3 kilometri (de la kilometrul 36+050 la kilometrul 33+750). În această fază, a fost asfaltat un tronson de drum în lungime de peste un kilometru, pe un sens de mers, şi se preconizează ca lucrările de asfaltare să fie finalizate la începutul săptămînii viitoare. Anterior lucrărilor de asfaltare, s-au executat lucrări pregătitoare constând în plombări şi burduşiri.

ALESIA

După finalizarea asfaltării tronsonului Mănăstireni – Ardeova, lucrările de întreţinere vor continua pe sectorul Ardeova – DN1. Este vizat un sector de drum în lungime de 5,7 kilometri (de la kilometrul 33+750 la kilometrul 28+050), iar lucrările vor consta în plombări şi burduşiri.

Drumul judeţean DJ 108C Mănăstireni – Ardeova – DN1 a fost inclus în Programul de lucrări de modernizare şi reabilitare finanţate din creditul angajat de Consiliul Judeţean Cluj. Momentan, proiectul se află în procedură de licitaţie a serviciilor de proiectare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.