Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Localitățile Mărişel, Beliş, Negreni şi Izvorul Crişului au fost periate de polițiști. Ce au descoperit oamenii legii

0 1.832

Miercuri, 11 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin în colaborare cu poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au organizat şi desfăşurat o acţiune de menţinere a unui climat de siguranţă civică pe raza comunelor Mărişel, Beliş, Negreni şi Izvorul Crişului. Razia a avut ca scop prevenirea fenomenului infracţional dar şi prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost legitimate peste 100 de persoane şi au fost controlate 38 de vehicule. Abaterile de la legislaţia în vigoare au impus aplicarea a 48 de sancţiuni contravenţionale, 33 dintre acestea pentru încălcări ale legislaţiei rutiere. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării 2 permise de conducere, 6 certificate de înmatriculare şi 2 seturi de plăcuţe de înmatriculare. 5 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru încălcări ale legislaţiei privind comerţul stradal autorizat (Legea 12/1990), iar 9 pentru încălcări ale legislaţiei silvice, conform Legii 171/2010.

final-articol

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.