Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – La 690 de ani de la prima atestare documentară a orașului Huedin, Asociația Anima Templi Huedin a lansat cartea “Avram Iancu” Biografia din 1897

0 241

Anul acesta, orașul Huedin sărbătorește 690 de ani de la prima atestare documentară. Sub această egidă, Asociația Anima Templi Huedin a organizat marți, 12.04.2022, la Casa de Cultură Huedin, lansarea de carte “Avram Iancu” Biografia din 1897.

Cel care a făcut prezentarea evenimentului este editorul Nicoară Mihali, de la Editura Cetatea Romei. La lansarea cărții au fost prezenți peste 300 de tineri.

Evenimentul a continuat cu un spectacol susținut de Corpul de balet Colibri al Casei de Cultură Borșa și un concert de fluier al solistului Noian.

„Pe această cale dorim să aducem mulțumire tuturor celor implicați în realizarea acestui lucru: Primăria Orașului Huedin, Casă de Cultură Huedin, Asociației Cultural Patriotice Avram Iancu filiala Huedin, prin președinte Cristi Filip, Liceului Teoretic Octavian Goga, prin director Horea Matiș. Mulțumiri speciale dorim să aducem domnului Adrian Crivii de la Asociația Simion Bărnuțiu pentru cele 50 de premii acordate. Totodată dorim să mulțumim tuturor participanților!”, a spus Marius Farkas, președinte al Asociaíei Animă Templi Huedin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.